HD-minőségű felvételeket nézhetünk majd a MüPából

2013. június 22. 18:25

Ősztől – az ország kulturális intézményei közül elsőként – a Művészetek Palotájában már HD-minőségben rögzítik az előadásokat.

2013. június 22. 18:25

Szeptembertől a Művészetek Palotája produkcióit már HD-minőségben rögzítik, ezzel a MüPa az ország kulturális intézményei közül elsőként teszi lehetővé, hogy produkcióit az Európai Unió által előírt digitális átállást követően a legjobb minőségben követhessék a tévénézők világszerte az interneten és a közmédia csatornáin keresztül – közölte az MTI-vel Szász Andrea kommunikációs csoportvezető.

Mint írta, pénteken sikeresen lezárult a Művészetek Palotája HD-rendszerének szállítása, kiépítése és üzembe helyezése tárgyában május 13-án indított beszerzési eljárás, amelyben a Művészetek Palotája Nonprofit Kft. gesztorként működött közre. Az ajánlattételi felhívást hét cég vette át. A győztes a Rexfilm Kft. és Studiotech Kft. pályázata lett.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!