A tartalékos katonákat dicsérte Orbán

2013. június 13. 10:56

A miniszterelnök szerint kiválóan vizsgázott az önkéntes tartalékos rendszer az árvízi védekezés során, amely egyben a rendszer első éles próbája is volt.

2013. június 13. 10:56

Ma már kijelenthetjük: Magyarország győzelemre áll az árvíz elleni küzdelemben, amely az árvízi védekezésben az önkéntes tartalékos rendszer első éles próbája is volt és kiválóan vizsgázott – mondta Orbán Viktor csütörtökön a honvédség ócsai kiképző bázisán, ahol a gátakon segítő tartalékos katonákat köszöntötte.

A miniszterelnök kiemelte: a tartalékos honvédek a munkálatok során példát mutattak a legfőbb katonai erényekből, a hazájuk iránti hűségből, kötelességtudatból, fegyelemből, bátorságból, bajtársiasságból. Megmutatták, hogy katonai erényekre egy erős nemzetnek mindenkor szüksége van. Akkor is, amikor nem ropognak a fegyverek, nem más országok katonáitól kell megvédeni a hazát és a polgárait, hanem természeti csapástól, vagy éppen környezeti katasztrófától – hangoztatta Orbán Viktor.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ördöngös pepecselés
2013. június 13. 13:43
látom a mocskolódás eme mély bugyraiba csak 3 elvtárs bukott alá
micream
2013. június 13. 12:19
még akkor is gyönyörű hír, ha rákosiról naponta jelentek meg ehhez hasonló hírek. még szebb csak akkor lenne, ha a tartalékos katonák dícsérnék a kedves beteget
korona
2013. június 13. 11:36
Orbán soha ne felejtse el, - azt hiszem soha nem is felejti el - hogy azok, akik "gondolkodnak" is, mindig tudják a származását. Ugyan ez vonatkozik a többi díszmadárra is, a maguk által kreált "pártjaikkal" együtt. Sok bitang tartozik a magyar felső tízezerhez.
Felebarát
2013. június 13. 11:30
győzelemre áll a vizzel szemben...muhahah...beteg... szegényeknek ennyi meló után még parádézniuk kell...közben meg várják őket a gátak, mert rengeteg dolog van még ott...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!