TGM: Kedves Orbántól, hogy meghívott egy kávéra

2013. május 12. 14:52

Tamás Gáspár Miklós örül neki, hogy a miniszterelnök megfogadta a tanácsát, és virágot vitt a kényszervallatásba belehalt Bara József sírjára.

2013. május 12. 14:52

Tamás Gáspár Miklós elégedett, hogy Orbán Viktor megfogadta a május 8-ai Magyar Nemzetben közzétett nyílt levelének tanácsát, és virágot vitt az izsáki kényszervallatásba belehalt Bara József szatmárnémeti sírjára. A filozófus úgy véli, „ha Orbán vállalta a felelősséget azért, hogy a magyar állam szervei törvényellenesen viselkedtek, tehát magyar rendőrök agyonvertek egy partiumi magyar férfit, ez rendben van így”.

A filozófus szerint tréfa volt csupán a „Netuddki”-féle aláírás, amit az ATV szerint a miniszterelnök Rejtő Jenő Az elátkozott part című könyvéből vehetett. Tamás Gáspár Miklós kijelentette: kedves Orbántól, hogy meghívta őt egy kávéra, de már másfél évtizede nem találkoztak, úgyhogy még gondolkodik a dolgon.

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korona
2013. május 13. 13:59
(bemásoltírás) MINDEN MINDENNEL MINDENKOR ÖSSZEFÜGG... Szanyi Tibor megnősült 2013.05.11. 13:44|Frissült: 2013.05.11. 13:4875 komment Harminc évvel fiatalabb nőt vett el a szocialista politikus. (MTI / Beliczay László) "Megházasodtam :)" - ezzel a rövid kommentárral töltött fel fotót szombat dél körül Facebook-oldalára Szanyi Tibor. Az MSZP-s politikus már pár órával a jeles esemény előtt rutinosan bedobta a csalit a médiának. "Úgy látom, ma fontos dolog fog történni velem" - hívta föl a figyelmet ma reggel. Az aráról annyi biztosan tudható, hogy jóval fiatalabb újdonsült férjénél. A Bors korábban azt írta, a húszas évei közepén jár, és már hónapok óta a szíve alatt hordja a szocialista párt 56 éves elnökségi tagjának harmadik gyermekét. Ha minden jól megy, az apróság augusztusban érkezik. A magunk részéről sok boldogságot kívánunk az ifjú párnak, és ajánljuk szíves figyelmükbe trendi babaholmikról szóló friss összeállításunkat. Forrás: Hír24
Bábeli békák
2013. május 13. 11:01
Maga natyon hasonlít ety Piszkos Fret nevű köz- és életveszélyre.
lutra
2013. május 12. 23:26
Ez már egy kész szappanopera.
Csomorkany
2013. május 12. 19:44
Azért ez egy jó húzás a Viktortól. Ha a beosztottai is képesek lennének néha hasonlókra (meg ő maga is máskor is), milyen csuda világ lehetne itt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!