Kövér: A kormány mentette meg az országot

2013. május 22. 20:39

A házelnök szerint a kormány az államcsődtől mentette meg hazánkat, a kabinet által elvégzett munka pedig vetekszik az első szabadon választott kormány teljesítményével.

2013. május 22. 20:39

A kormány megmentette az országot a csődtől, a lehetőségekhez képest teljesítette célkitűzéseit, elvégzett munkájának mennyisége pedig vetekszik az 1990-1994 közötti első szabadon választott kormányéval – mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke szerda este Budapesten.

A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége győri szervezetének „Mit? Miért? Hogyan? Magyarország jobban teljesít” című országjáró kerekasztal-beszélgetésén a házelnök emlékeztetett arra, hogy 2010-ben még a görögországi válságos állapothoz hasonlították az ország helyzetét. Magyarország azonban önerőből kikerült a kátyúból, és ma már beindulni látszik a gazdasági növekedés, ami az emberek áldozatvállalásának és a kormány politikájának köszönhető – fogalmazott.

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karcolt
2013. május 23. 10:10
Hazudik. Nem túl keresztényi.
narancs elvtárs
2013. május 23. 01:49
igaza van a vadparaszt kommonyistának! be is dönthették volna ezt az országot a geczibe, 10 millió embert meg eladhattak volna észak-szibériába rabszolgának. de nem tették! megmentettek minket a totális pusztulástól! orbán viktor magasságosságának köszönhető, hogy egyáltalán a kezemet a seggemhez tudom emelni reggelente! köszönjük viktor!!!!44 nélküled a kis hitvány életem szart nem érne!!!!44 ja és mocskos kis buzik beszoptátok!! nyehehe
potyka
2013. május 22. 23:35
Meg kéne jutalmazni ezt a kormányt valahogy a sikereiért. Olyan 5000% jutalék emelés csak úgy szerényen? Nem úgy laca vazze akinek nem teccik padlás és kötél!
Toportyán zsóti
2013. május 22. 23:26
Az ismétlések valóságszövő mágiája valahol még igaz is, de ha a virtuális kvázivilágból, az igazságok apró építőkockáiból felhúzott, egymást igazoló hamisításokból vezetjük le a valóságot, akkor előbb-utóbb csúnya meglepetések érhetnek minket, és igazán csúnya meglepetések érhetik a saját bábszínházukba beleszédült bábokat, akik magukat pillanatnyilag a zsinórok rángatóinak hiszik. Sok kortárs visszaemlékezés írja, hogy XVI. Lajos arcán döbbent értetlenség ült, amikor a nyaktiló alá vonszolták. Nekem inkább a Ceausescu házaspár arca ugrik persze be az elhíresült kivégzési videóról: a rettegés mellett sértettség és hitetlenkedés látszik rajtuk. Határozottan meg vannak lepve. Hiszen valószínűleg ők is elhitték a saját maguk gerjesztette mítoszt, hogy a "román nép" mögöttük áll. És hirtelen ebbe a gondosan gyomlált és gardírozott idillbe betört a durva Realitás polgártárs, a nagy, csúnyán káromkodó, szőrös ember, sáros csizmában és izzadtságszagú köpenyében, és abban az utolsó néhány pillanatban a román nép minden szeretete néhány puskacső kimeneti nyílására szűkült korábbi Vezérei számára. A jövő ugyanis nem elhatározás kérdése. A jövő mindig nyitott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!