Feljelentette Tibi atyát Máriakálnok polgármestere

2013. május 28. 18:23

A HVG.hu szerint a Facebookon megtalálható fiktív papot feljelentette Máriakálnok polgármestere, Tóásóné Gáspár Emma.

2013. május 28. 18:23

Máriakálnok polgármestere úgy véli, sérti a helyiek érzékenységét Tibi atya, a fiktív pap, így a rendőrséghez fordult, illetve felkérte a karaktert, költözzön el inkább egy nemlétező településre – írja a HVG.hu a Blikk.hu-ra hivatkozva. A züllött papot megtestesítő karakter bejegyzései szerint Tibi atya a Győr-Moson-Sopron megyei Máriakálnokon lakik, amit viszont mára megelégelt a helység valódi polgármestere, Tóásóné Gáspár Emma. „Nem szeretnénk Tibi atya sértő vicceiről elhíresülni” – jelentette ki Tóásóné, aki szerint a karakter visszaél a falu szimbólumaival, címerével.

Tibi atya közben engedett a polgármester nyomásának, Facebookos adatlapja szerint átköltözött Humbákfalvára.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nick:Hornby
2013. május 28. 19:17
Tibi atya költözik? Van olyan falu Borsodban, Sáta nevű településen, ahol nincs pap. Na oda kéne Tibi atya, oszt ki is írhatná a faszbukra, ha keresnék a lájkolók: SÁTÁN vagyok. Tibi atya
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!