Koppány szerepében: Stohl András

2013. április 04. 09:30

Megvan a 30 éves István, a király szereposztása. A legendás rockopera jubileumi előadását Alföldi Róbert rendezi, Istvánt Feke Pál, Koppányt pedig Stohl András játssza.

2013. április 04. 09:30

A darabot – melyben szerepel majd Nagy Feró és Varga Miklós is – Szegeden háromszor játsszák majd, a negyedik előadás pedig a budapesti Papp László Sportarénában lesz.

Összesen 137 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
karizma
2013. augusztus 13. 08:52
Buci tehetséges? Jézusom, ma már az tehetséges, aki gátlástalanul ki mer állni a színpadra? Forognak a sírjukban a nagy igazi tehetségek, a színész óriások. Sinkovics Imre, Bessenyei Ferenc, Somogyvári Rudolf, Gábor Milkós, Zenthe Ferenc, Szabó Gyula, Basilides Zoltán és még sokan mások.
nyugalmazott tanár
2013. április 05. 13:07
Legyünk jóhiszeműek. Feltehetőleg zsarolják a szerencsétlen Szörényit.
ÁrPi
2013. április 05. 12:24
A legérdekesebb történeti-ismeretterjesztő közelítésű előadás számomra a ""Koppány vezér és Szent István király"" témájában Szántai Lajosé (emitt lent a jutyub link párórányi anyagra) aki egészen élesen más látásmóddal világítja meg ama nagy-nagy "dilemmát" az István-vagy-Koppány dilemmát előadásában. http://www.youtube.com/watch?v=TTKwLTUBWVA Az előadás 2. része: https://www.youtube.com/watch?v=ZFehRAZFJ8U
várúr
2013. április 05. 00:05
Hát hogyne. Stohl az igazi, tőrülmetszett Koppány. A kis homár Alföldiről szót se. Az idő szegény érdemes Szörényi Levente fölött is eljárt. Egy jeles zenész nemrég mondta róla: az István a királlyal halhatatlan lett, azóta hallgathatatlan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!