Ismét gyanúsított lett Stohl

2013. április 29. 09:22

A Blikk információi szerint gyanúsítottként hallgatták ki botránykönyve miatt Stohl Andrást.

2013. április 29. 09:22

Jó hírnév megsértése miatt polgári pert indított a Budapesti Fegyház és Börtön Stohl András és Szalai Vivien, a Magyar börtönpokol című könyv – mely nagyrészt Stohl börtönnaplójából íródott – szerzője, illetve a kiadó ellen. A szinész börtönnaplóját már korábban lefoglalták, részben ennek alapján gyanúsították őt meg az ügyben – írja a Blikk.

A lap információit megerősítette az ORFK kommunikációs igazgatója is: Garamvölgyi László közlése szerint Stohlt rágalmazás vétségével gyanúsítják, az ügyben ő az egyetlen gyanúsított. A színész már korábban jelezte, egyedül vállalja a felelősséget a könyvben megjelentekért.

A könyv miatt egyébként nem csak polgári per, hanem büntetőügy is indult, és nem zárult még le a Stohl által okozott baleset áldozatának kártérítési pere sem. Ha a botránykönyv miatt elítélik Stohlt, akkor ismét börtönbe kerülhet, hiszen korábban jó magaviselete miatt feltételes módon került szabadlábra.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
red label
2013. április 29. 12:53
Helyes, mert aki azt mondja, hogy továbbra is vezet autót, ha be van lőve, az "potenciális gyilkos", és ki kell vonni a napi életből, mert nem tudod, hogy mikor jön szembe veled, egy autóban!!!!
Nomine
2013. április 29. 10:27
ez van ha valaki annyira hülye hogy önként felszáll a szopórollerre és még löködi is magát előre magának kereste a bajt
nyugalmazott tanár
2013. április 29. 10:08
Ha mégsem jön be neki a vádaskodás, akkor majd jönnek a haverok tüntetni mellette. Hja, kérem, így könnyű rágalmazni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!