Fidesz: Bajnait és Gyurcsányt nem érdekli a magyar családok érdeke

2013. április 15. 14:15

A Fidesz szóvivője szerint Bajnai Gordont és Gyurcsány Ferencet sem kormányzásuk idején, sem most nem érdekelte, nem érdekli a magyar családok helyzete, és képtelenek a magyar emberek oldalára állni.

2013. április 15. 14:15

Zsigó Róbert hétfői budapesti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: ismét kiderült, hogy Bajnai Gordon és Gyurcsány Ferenc egy követ fújnak, egyformák. Felidézte, hogy Bajnai Gordon egy előző heti rádióinterjúban azt mondta, hogy a kormány által elhatározott rezsicsökkentés szélhámosság, hétfőn pedig „a Gyurcsány-párt emberei” fogalmaztak úgy, hogy blöff.

Hozzátette: nyilatkozataikon nincs mit csodálkozni, amikor kormányon voltak, háromszorosára emelték a gáz, és kétszeresére a villany árát. Olyan terhet raktak ezzel a magyar családokra, ami szinte elviselhetetlen volt számukra – mondta, hozzátéve: a külföldi közműszolgáltatókat különféle kedvezményekkel segítették.

Zsigó Róbert azt mondta: akkor sem és most sem érdekli a magyar családok érdeke őket, világosan látszik, képtelenek a magyar emberek oldalára állni, képtelenek arra, hogy segítsék, kevesebb teher legyen a magyar embereken. A szóvivő szerint az is egyre világosabban látszik, hogy a magyar emberek a rezsicsökkentés ügyében is csak a Fideszre számíthatnak. Kiemelte: el fogják érni, hogy minden magyar család esetében érvényesüljön a 10 százalékos rezsicsökkentés, és szeretnék elérni, hogy július 1-re a víz-, csatornadíj, a szemétszállítás, a PB-gáz, kéményseprés díjai is csökkenhessenek. Azt is szeretnék elérni, hogy a szeptemberi kihelyezett frakcióülésen már tárgyaljanak az áram és fűtés árának mérsékléséről.

Mindent megtesznek azért, hogy akármennyire akadályozzák a közműszolgáltatók, akármennyire kirohannak a Gyurcsány-Bajnai korszak emberei az intézkedés ellen, minden családnak megfelelő mértékben csökkenjenek a terhei – summázta.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
IgazságosIzomViktor.
2013. április 15. 18:06
Bajnait tényleg nem érdeklik a családok terhei.Most viszont 27%os adó(az előző kormány miatt),47 ezres közmunkásbér(amiből meg lehet bőven élni),nettóban kevesebb minimálbér(az előző kormány miatt),1/3 ára csökkentett jövedelemadó a gazdagoknak,ami 500 milliárdos lyukat ütött a költségvetésen(ez így igazságos),telefon,sárgacsekkadó(az előző kormány miatt),dupljárára nőtt élelmiszerárak(az előző kormány miatt),megszüntették a gázártámogatást és az adójóváírást(szintén Gyurcsány-Bajnai miatt),eltüntetik a magánnyugdíjlóvét(ne ez aztán végképp az előző kormány miatt van). Na de itt van helyette a 10%os rezsicsökkentés,ami szinte senkinél nem 10%.És persze csak a választás előtti évben próbálják ezt bevezetni(az előző kormány miatt),eddig ráért.Minél közelebb van ez a választásokhoz,annál több szavazat lesz.Én például átlátok ezen a trükkön,de nagyon...
toportyántiszteletes
2013. április 15. 17:37
Szegény sodródó narancsmafiia még azt sem tudja ő mit akar,hogy akar mások fejével gondolkodni?!Az ismétlések valóságszövő mágiája valahol még igaz is, de ha a virtuális kvázivilágból, az igazságok apró építőkockáiból felhúzott, egymást igazoló hamisításokból vezetjük le a valóságot, akkor előbb-utóbb csúnya meglepetések érhetnek minket, és igazán csúnya meglepetések érhetik a saját bábszínházukba beleszédült bábokat, akik magukat pillanatnyilag a zsinórok rángatóinak hiszik. Sok kortárs visszaemlékezés írja, hogy XVI. Lajos arcán döbbent értetlenség ült, amikor a nyaktiló alá vonszolták. Nekem inkább a Ceausescu házaspár arca ugrik persze be az elhíresült kivégzési videóról: a rettegés mellett sértettség és hitetlenkedés látszik rajtuk. Határozottan meg vannak lepve. Hiszen valószínűleg ők is elhitték a saját maguk gerjesztette mítoszt, hogy a "román nép" mögöttük áll. És hirtelen ebbe a gondosan gyomlált és gardírozott idillbe betört a durva Realitás polgártárs, a nagy, csúnyán káromkodó, szőrös ember, sáros csizmában és izzadtságszagú köpenyében, és abban az utolsó néhány pillanatban a román nép minden szeretete néhány puskacső kimeneti nyílására szűkült korábbi Vezérei számára. A jövő ugyanis nem elhatározás kérdése. A jövő mindig nyitott.
nemzeti honvédő
2013. április 15. 16:22
Ennyire azért ne fossatok Gyurcsánytól és Bajnaitól. Állítólag a négyötöd is meglesz. Mire a para, narancskomcsik?
bádogos
2013. április 15. 16:14
... sőt, keresztény gyerekeket esznek, és hozzá szűzlányok vérét isszák.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!