Böröcz: Kevesen tudtak úgy harcolni, mint Szalai Annamária

2013. április 12. 13:25

A közmédia dolgozóinak írt személyes hangvételű levelében búcsúzott Böröcz István, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap vezérigazgatója a pénteken elhunyt Szalai Annamáriától, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság és a Médiatanács elnökétől.

2013. április 12. 13:25

Az NMHH pénteken tájékoztatta az MTI-t arról, hogy Szalai Annamária hosszan tartó, méltósággal viselt súlyos betegség után elhunyt. Szalai Annamáriát 2010. augusztus 11-ei hatállyal kilenc évre nevezte ki Orbán Viktor miniszterelnök az NMHH elnöki posztjára, majd ugyanabban az évben október 11-én ő lett a Médiatanács elnöke.

Böröcz István a közmédia belső internetes oldalán megjelent írásában úgy fogalmazott: „egy olyan szakmában, ahol az emberi lelkekért folytatott harcban nő létére képes volt férfiakat is megszégyenítő elszántsággal küzdeni. Azért, hogy a jó, a szép, az igazságos végre már szóhoz, képhez tudjon jutni”.

Mint fogalmazott, Szalai Annamária „megvesztegethetetlen volt. Hitt az őszinte szolgálat erejében, a kitartó munkában. Kevesen tudnak úgy harcolni, ahogy ő tudott. Ügyekért, tiszta szándékok megvalósításáért, a saját életéért”.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!