Visszaélésekre bukkantak a köztévénél

2013. március 28. 09:18

Tényleges munkavégzés nélküli kifizetésekre, furcsa szerződésekre bukkant a köztévé előző ciklusának szerződéseit vizsgáló bizottság.

2013. március 28. 09:18

A Magyar Televízió belső átvilágítása során 3 év alatt több mint 200 szerződést vizsgáltak át. A vizsgálat során 26 cég esetében állapítottak meg visszaéléseket, de azok – az elhúzódó átvilágítás miatt – már elévültek.

A Hír TV úgy tudja, hogy a szocialista kormányok alatti visszaélések – csekély, vagy semmilyen munkavégzésért nagy összegű kifizetések – élvezői a „szocialista közeg ismerős figurái” voltak. Így például Kiss Elemér, a Medgyessy-kormány kancelláriaminisztere, akinek ügyvédi irodája huszonötmillió forinttal gazdagodott, ám az átvilágítás rámutatott: a szerződések nem voltak összhangban a számlákkal. A vizsgálat dokumentumait nem hozták nyilvánosságra.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MikkaMakka
2013. március 28. 19:05
mutyi a köztévénél? hát ki hallott még ilyet? a köztévé fenntartásának egyetlen célja a mutyi
cutcopy
2013. március 28. 17:22
"az elhúzódó átvilágítás miatt – már elévültek" A lopás elévül, de az okozott kár nem..
pakura
2013. március 28. 16:29
Gondosan vártak rá, hogy az állítólagos bűncselekmények elévüljenek, és ne kelljen a bíróság előtt bizonyítani őket, ott ugyanis nem szerepeltek túl fényesen a nagy elszámoltatók az elmúlt években. A hírbehozás megtörtént, a Hír TV és a Magyar Nemzet majd gondoskodik róla, hogy ez mindenkihez el is jusson. Bizonyíték nem kell a híveknek.
becike4
2013. március 28. 15:52
A Jáksó mennyiért is csinálta a nézhetetlen szar sorozatát,buzikáim?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!