Segítenék a hazatérő fiatalokat

2013. március 21. 10:46

Karrier Pontot indít a Gyere Haza Alapítvány az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával. Céljuk, hogy segítsék azokat a magyar fiatalokat, akik szeretnének hazatérni Magyarországra.

2013. március 21. 10:46

A Gyere Haza Alapítvány az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) támogatásával egy olyan Karrier Pontot indít útjára, amelynek célja, hogy ingyenesen praktikus információkkal, karrier-tanácsadással és erkölcsi támogatással lássa el azokat a magyar fiatalokat, akik szeretnének hazatérni Magyarországra – jelentette be Csontos Sandra, az alapítvány szóvivője csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón.

Téglásy Kristóf, az Emmi ifjúságügyi főosztályvezetője kiemelte: a kormány támogat minden olyan kezdeményezést, amelynek keretében a fiatalok szeretnének magukért tenni. A kabinet azt szeretné, ha mindenki a szülőföldjén tudna boldogulni, aki pedig elment külföldre tapasztalatot szerezni vagy tanulni, az hazajönne, Magyarországért is dolgozna, itt megtalálva a boldogulását – tette hozzá.

Összesen 303 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Felebarát
2013. március 22. 01:04
mi van itt pillangó hatás?
Bánegressy
2013. március 21. 16:03
Ez a LisztFerihegy meg az ezmegaz nickjü alteregója, tulajdonképpen maga Virágelvtárs fideszesítve, KISZ-ö-ö-ö bocs IKSZesítve. Azért ismételgetik 2-3 hozzászólásonként mindíg ugyanazt a brossúraszöveget. Akit ezek "segítenek" a hazajövetelben, az élete végéig teljesítheti majd, amit cserébe kérnek tőle. Persze, amit ők kérnek azt a "haza"(pártunkományun') kéri. Nna ezért menekülök én is mihamarabb. Tök mindegy hogy itt érzem azt, hogy az egész itthoni élet idegen és állandóan azzal zsarolnak (mert ez nem más), hogy ha úgy érzem, hogy ez az én hazám, tartozok annyival hogy ŐKET szolgálom, vagy megyek tényleg idegennek akárhova és azon kívűl, hogy elvégzem a munkám és élem a magam életét, a kutya nem próbál meg zsarolni vele, hogy nekem milyen jó ott. Dögöljön meg Virágelvtárs és a mai nemzeti színbe öltöztetett bohóc utódai mind.:D
LisztFerihegy
2013. március 21. 15:56
Semmi baj srácok, csak idő kérdése, hogy megnyugszotok. :)
Soma
2013. március 21. 15:52
Ohh, milyen jó dolog elmenni bébicsőszködni, mosogatni, majd nagy segítséget kapni, mert megvolt a külföldi tapasztalatszerzés, ami nélkül kis hazánk a mélybe zuhan! Nem mindegy ám, hogy bal, vagy jobb kézben van a mosogatórongy. Aki meg itthon tanul, a munka sem büdös neki, az majd beosztottja lesz a hazatérőknek. /Meg a betérőknek/. Pöpec!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!