Orbán: Minden ország olyanná válik, amilyen a fiatalsága

2013. március 21. 13:27

A miniszterelnök a Puskás Suzuki Kupa nemzetközi utánpótlás-labdarúgótorna sajtótájékoztatóján úgy fogalamozott: minden ország olyanná válik, amilyen a fiatalsága; Orbán Viktor ezzel indokolta, miért kezeli kielemten a sportot a kabinet.

2013. március 21. 13:27

Minden ország olyanná válik, amilyen a fiatalsága – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök, aki egyebek mellett ezzel is indokolta, hogy kormánya kiemelten kezeli a sportot. „A sport éppen olyan terület, ahol a fiatalok magukon túlmutató célokat tűzhetnek ki, bátorsággal, tehetséggel és kitartással pedig a határ a csillagos ég lehet a számukra” – mondta a kormányfő a Puskás Suzuki Kupa nemzetközi utánpótlás-labdarúgótorna csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Orbán Viktor kiemelte: legkésőbb e félév végéig aláírják azt a fejlesztési tervet, amely 2020-ig magában foglalja 16 sportág utánpótlás- és infrastruktúra-fejlesztését, továbbá szakemberképzését.

Gheorghe Hagi 125-szörös román válogatott labdarúgó a sajtóeseményen kijelentette, örül, hogy egy miniszterelnök ennyire szereti a futballt és a sportot, és reményét fejezte ki, hogy Románia is követi ezt a példát.

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Basiliscus
2013. március 21. 17:22
OV nem magára gondolt. Hogy lett egy sportos, aktív, élesseszű fiatalemberből egy testes, úrhatnám kényúrrá.
Felebarát
2013. március 21. 17:16
és a fiatalok ezt a példát látják, példás... http://atlatszo.hu/2013/03/20/az-nfu-es-az-offshore-hatteru-palyazok-dont-ask-dont-tell/ "Hiába törekszik az Európai Unió arra, hogy a fejlesztési pályázatokon ne nyerjenek offshore hátterű cégek, nincs kidolgozott ellenőrzési rendszer arra, hogy kiszűrjék az ilyen szempontból szabálytalan pályázókat. Legalábbis a Nemzeti Fejlesztési Ügynökségnél biztos nincs. Az atlatszo.hu összeszedte a magyar példákat."
Felebarát
2013. március 21. 17:14
szánalom a a köbön amit csináltok :D főleg, hoyg ostoba politika miatt egymás torkának ugrotok, biztos megéri :D
huttinger
2013. március 21. 17:03
""Orbán: Minden ország olyanná válik, amilyen a fiatalsága""" Mit mondott rólatok Kéri László 20 évvel ez előtt? Lenin fiúk. Bejött........
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!