Odahaza ülhet az ír gázoló

2013. március 30. 16:11

Francis Ciarán Tobin jelezte, vállalja a börtönt, ha büntetése nagy részét Írországban töltheti le. Navracsics Tibor igazságügyminiszter válaszul közölte, erre személyes garanciát ad. Tobin, aki odahaza már hét hónapot már leült, 13 éve gázolt halálra két kisgyereket Leányfalun.

2013. március 30. 16:11

 

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1istvan
2013. április 01. 12:12
ok. örüljünk. jó lenne ha minden bírósági döntéshez feltételeket szabna az elkövető?
szalámis hegedű
2013. március 31. 12:10
Én speciel Monte Carloban ülném le a büntetésemet, az sem baj, ha szállodában, csak legyen benne lakosztály, jó nők, gyors autó és személyzet.
koronaszepe
2013. március 31. 12:00
Két hevenyészett megjegyzés : 1.) Navracsics garanciája - tekintettel a rezsim eddig kifejtett tevékenységére bármiféle garancia tárgykörében - nem sokat ér, de ez legyen az elítélt problémája. 2.) sajnálom az édesapát, aki szinte boldogságban úszva nyilatkozza, hogy most jön el a belső megnyugvás, a belső béke ideje. Nem, sajnos nem. A bosszúvágy fontos éltető erő, de semmiféle pozitív tartalommal nem bír a továbbiakra nézvést . SOHA nem hoz lelki békét, megnyugvást, ha kielégíttetik. Ugyanis nem áll helyre tőle a világ rendje. Önnel és családjával a világ legigazságtalanabb, legfájdalmasabb, legértelmetlenebb tragédiája történt, és ezen nem változtat semmi, az sem, ha Tobint felnégyelik. Kedves apuka, szerintem most jön a neheze, amihez a magam részéről iszonyatosan nagy lelki erőt kívánok Önnek és családjának, különösen húsvét ünnepének fényében . Megnyugvást és elfogadást kívánva, fogadják őszinte részvétemet, a Jóisten legyen irgalmas Önökkel .
luga
2013. március 31. 11:52
Ebben az ír gázolóban több tisztesség van, mint a louxenburgi buta libában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!