Nagy Navarro: Jogtalanul állították elő az MTVA előtt demonstrálókat

2013. március 20. 14:30

A bíróság döntése értelmében jogtalanul állították elő a közmédia épülete előtt demonstrálókat – mondta Nagy Navarro Balázs az ATV műsorában.

2013. március 20. 14:30

Nagy Navarro elmondta: a joggal való visszaélés nagyon súlyos dolog, a demonstrálók valószínűleg kártérítést fognak követelni.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kamasuka
2013. március 23. 17:31
Pedig úgy eltervezték! http://www.youtube.com/watch?v=rwwdklPslQA :D
freehckr
2013. március 21. 12:06
Az a probléma, hogy ez is ugyan olyan jogtalan előállítás, mint amit Navarro náci elvtársai csináltak 2006-2008 között... szóval próbálok arra utalni, talán össze kellett volna törni egy-két csontját, és kilőni gumilövedékkel a fél szemét... legalább lenne valami látszata is a dolognak... :)
Hober Marlow
2013. március 21. 11:46
Kár ezzel a faszival foglalkozni, ez akkor sírja el magát, ha nem törődnek vele...ha leszarják!...Bááááár ez utóbbit inkább talán élvezi! :-)))))))
miama
2013. március 21. 11:46
Ez a fickó is egy balliberális féreg - most aztán teheti "tiszteletét" a baráti ATV-ben olgácskánál. Direkt írtam kisbetűvel, annyira tisztelem ezt a ....különlegesen híresen "alányaló" hölgyecskét. Undorító, ahogy ezekkel a balliberális "rettegő-megmodó" figurákkal minősít-értékel más gondolkozásu embereket. Számomra különösen "visszataszító élmény", amikor a DK-s Molnár Csabával csucsog - ennél kirívóbb seggnyalást ritkán lát az ember a TV előadásokban. Ez a nő egy .........ny!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!