Balatoni Mónika lesz a KIM új államtitkára

2013. február 18. 13:52

Balatoni Mónika lesz a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium társadalmi kapcsolatokért felelős új államtitkára.

2013. február 18. 13:52

Balatoni Mónikát kérte fel Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter február 15-én a tárca társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkári pozíciójába. Balatoni Mónika a felkérést elfogadta, és várhatóan február végétől tölti be a pozíciót – adott tájékoztatást az MTI érdeklődésére a minisztérium hétfőn.

A tisztség Kovács Zoltán felzárkózási ügyekért felelős államtitkári (Emberi Erőforrások Minisztériuma) kinevezése miatt ürül meg. A társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkár feladata a KIM-en belül a nemzeti ünnepek megszervezése, a tárca kommunikációs kampányainak irányítása, valamint a minisztérium és háttérintézményei kommunikációjának összehangolása.

Balatoni Mónika 2012. június 1-jéig a – hazai és nemzetközi kulturális programok szervezéséért és kommunikációjáért felelős – Hungarofest Nemzeti Rendezvényszervező Nonprofit Kft. kreatív és stratégiai igazgatója volt. A leendő államtitkár 2010 novemberétől irányította a Hungarofest szakmai munkáját a program- és rendezvényszervezési, valamint kommunikációs szakterületeken.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HSL
2013. február 18. 17:43
kovács nem tudta megmagyarázni a megmagyarázhatatlant, tehát kicserélik a mikrofonállványt a kommunikáció lehet szar, a kormány soha, tanulják meg efftársak!
kuwiq
2013. február 18. 16:55
Mónika show?
kardlapos
2013. február 18. 15:18
Micsoda nő! Hajrá Magya................. hajrá fid...................
szintiboj
2013. február 18. 14:56
E meg kija bánat?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!