Megúszta a börtönt Dániel Péter

2013. január 12. 16:22

Mégsem kell börtönbe vonulnia Dániel Péternek, miután egy jótevője kifizette a Horthy-szobor vörös festékkel való leöntéséért rá kirótt büntetést.

2013. január 12. 16:22
Dániel Péter az atv.hu-nak azt mondta, egy általa „korábban is nagyra tartott személy” fizette ki a büntetést, amit ő nem volt hajlandó. Az ügyvéd nem árulta el jótevője nevét, ám annyit közölt, ismert emberről van szó, és az illető nem politikus. Az ismeretlen a kétszázezer forintos büntetésen túl a százhúszezer forintos perköltséget is rendezte Dániel helyett.
 
Az ügyvéd az atv.hu-nak elmondta, Wittner Mária fideszes képviselővel, és Mészáros Imrével, a Gój Motorosok Egyesületének elnökével folyamatban lévő pereinek lezárása után költözne Izraelbe. Ha másfél év múlva kormányváltás lesz, elképzelhető, hogy visszaköltözik – fogalmazott Dániel.

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2013. január 12. 21:33
Pártjának nagy első ragú személye lehet ha ekkora áldozatot hoztak érte.Ron Werber Fizethetett érte ,nem kizárt.
mustármag
2013. január 12. 20:32
Szerintem legfeljebb 1-2 hónapra megy el, kicsit pihizik.
bagira
2013. január 12. 19:22
Nem nagy kunc kitalálni a bírósági költségeket bűntetést ki fizette ki helyette ,a megbízója ,ahhoz a ballibsi párthoz tartozó személy amelyhez Dániel Péter tartozik.
fogd a pénzt és kuss
2013. január 12. 19:19
gerinctelen ....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!