Semjén: Fekete PR és karaktergyilkosság a diploma-ügy

2012. december 08. 13:50

Visszautasította az ELTE Társadalomtudományi Kara által pénteken megfogalmazott értékelést Semjén Zsolt szociológiai diplomamunkája ügyében az Országgyűlésben tartott sajtótájékoztatóján. A kar megállapítása szerint a miniszterelnök-helyettes „súlyos tudományos-etikai vétséget követett el”, ugyanis jelentős egyezések vannak szakdolgozata, illetve témavezetője munkái között – írja a hvg.hu.

2012. december 08. 13:50

Semjén Zsolt politikai támadásnak tartja az ügyet, amely szerint tisztességtelen – derült ki a politikus rövid bejelentéséből. A miniszterelnök-helyettes „fekete PR”-nak nyilvánította az ügyet. Arra a kérdésre, hogy fontolóra vette-e lemondását, nem válaszolt. Semjén a tanárokat hibáztatta, mondván korábban nem, most viszont, 20 év után „pellengérre állították” - derül ki a lap összeállításából.

„Tíz féléven keresztül az összes bizonyítványom jeles vagy kitűnő minősítésű volt. A szakmai kompetenciám és hozzáértésem nem kérdőjelezhető meg” – jelentette ki Semjén, illetve kifejtette: 20 évvel ezelőtt teljesen jóhiszeműen járt el. Hozzátette: karaktergyilkosság zajlik ellene, mert „nem találtak rajta fogást”.

Elmondta: elviseli a támadásokat, mivel politikai küldetését, évi 150 ezer új magyar állampolgár segítését kell teljesítenie.

Összesen 383 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
becike4
2012. december 09. 15:42
Idézném a főnöködet:"csuhások,térdre,imához".Ja,most más szelek fújnak.
liberálzöld.
2012. december 09. 10:44
"karaktergyilkosság a diploma-ügy" Így van. Csak éppen nem most, hanem 20 éve követték el. Ez most a lebukás időszaka.
trendo
2012. december 09. 09:32
Nagy morális vesztesége az országnak, hogy a KDNP-ből ez lett. Ha megmaradtak volna a kereszténydemokrata értékrend mellett, simán egy 10-15%-os, tisztességes kispárt lehetnének és a parlamentben elláthatnák a hívő emberek politikai képviseletét. Tisztelet és megbecsülés övezhetné őket, mind balközép, mind jobbközép kormánykoalícióba "beférnének" tekintélyvesztés nélkül. De ezek a megélhetési kamukeresztények, gerinctelen talpnyalók diszkreditálják az egész eszmét, velük az egyházakat és a hívők tömegét. Semjén, aki a KDNP titkárságában csak az öregeknek főzte a kávét, (mert Zsolti arra volt jó), ezért a züllésért különösen sokat tett. Kíváncsi vagyok, mikor engedi le a Főnök a wc-n, mint az elhasznált toalettpapírt.
Yuing
2012. december 09. 08:57
Fideszben mocskolodni azt tudnak közben bűzlenek a szartól!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!