Ha volt probléma, miért nem jelezték akkor?

2012. december 08. 15:32

A plágiumgyanúba hozott Semjén Zsolt feltette a kérdést: ha bármilyen tudomány-etikai probléma volt egyetemi munkájával, miért nem húsz éve jelezték, miért most akarják pellengérre állítani?

2012. december 08. 15:32

A KDNP-s politikus minden erkölcsi vádat visszautasított, szerinte politikai ellenfelei fekete PR-ral próbálnak fogást találni rajta.

A miniszterelnök-helyettes emlékeztette a sajtót: kezdetektől fogva teljes nyitottsággal és teljes nyíltsággal felrakott minden dokumentumot az internetre – hozzátette „az ELTE-dolgozata az ELTE-nek meg se volt”.

Semjén kiemelte: 10 féléven át jeles, vagy kitűnő eredményeket ért el, emellett megemlítette, úgy gondolja, az ELTE oktatói „nem vádolhatók valami
 fajta jobboldali elfogultsággal”
.

Semjén végül kijelentette: elviseli a támadásokat, mert küldetése a magyar nemzet újraegyesítésének szolgálatára szól. „Évi 150 ezer új magyar állampolgár, akikért mindent elviselek” – jelentette ki a politikus sajtótájékoztatója végén.

Összesen 175 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dönci4
2012. december 09. 13:42
Ugyanolyan ócska senki, mint az "álamfő" Akárlemond, akáe marad.
tatka46
2012. december 09. 13:12
Semjén mivel állitólag egyházi ember(???) tudhatná ,hogy a tíz parancsolatba is benne van,hogy ne lopj.Egy tolvaj sem mondhatta volna,hogy miért nem mondták,hogy lopni tilos.De ez vonatkozik midenkire aki ilyen dolora vetemedik.
Sándor
2012. december 09. 12:13
Az ELTE-nek meg sikerül folyamatosan saját magát lebuktatni, lejáratni és saját magukból hülyét csinálni, olyan ugyanis a világon ... sehol nincs, hogy a tanár trehányságáért a diák a felelős. Szenylap hv, útszéli búvarlap szintű társai!!! A diák, a szakdolgozatíró mindig mindenben az ELTE oktatóinak instrukciói és az ELTE szigorú előírásai szerint kell, hogy eljárjon, az intézményt képviselőknek, bármilyen vitatott szövegeket szükségszerűen ismerniük kell!! Ha bármelyik szakdolgozatíró, bármilyen tudományetikai vétséget követ el, miért nem jelezték azonnalr az ELTE-n?? az, Abban az időben a - Tulassy elvtárs vezette ELTE-n?????????????
kálmi
2012. december 09. 10:40
"Ez a HVG-s dolog pl, de reggelente hallgatom Fialát, nin" Ez törölve, nem ide szólt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!