A Kossuth Rádió nyerte a legtöbb díjat a Hangok versenyén

2012. december 19. 21:56

A Kossuth Rádió nyerte a legtöbb elismerést a Rádiós korrektúra – A hangok versenye elnevezésű megmérettetésen, amelyen tíz kategóriában hirdettek eredményt szerdán a budapesti Puskin moziban.

2012. december 19. 21:56

A legjobb rádiós műsorokat kereső versenyen a Kossuth Rádió összesen kilenc díjat – három első, három második és két harmadik helyezést –, valamint egy különdíjat, a Katolikus Rádió három elismerést, a Lánchíd rádió és a Rádió Dabas pedig két-két kitüntetést vehetett át.

Díjat nyert emellett a Class FM, a 90.9 Jazzy, a Gazdasági Rádió, a Petőfi Rádió, a Rádió 7, a Music FM és a Bartók Rádió is. Az év legnépszerűbb rádiós személyisége Sebestyén Balázs, a Class FM műsorvezetője, az év legnépszerűbb rádiója pedig a Music FM lett az internetes közönség szavazása szerint.
 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!