Schiffer: Ez önkényuralom, nem demokrácia

2012. november 12. 18:34

Ma minden kiszámíthatatlan az országban, mert egy tollvonással bármilyen jog megváltoztatható, mondta hétfőn a parlamentben Schiffer András LMP-s képviselő, aki szerint ami Magyarországon folyik, az önkényuralom, nem demokrácia.

2012. november 12. 18:34

 

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Forsz
2012. november 13. 01:01
Schiffert okosabbnak hittem! És, mivel Schiffer nem egy hazudozós, mellébeszélős fajta, fel kell tételeznem, hogy hiszi is, amit mond. És ez a sajnálatos. Most mit gondoljak? - ekkorát csalódni! Mennyire felértékeltem....röstellem. Schiffer esetleg kapaszkodik? Meg kíván felelni? Ha így van, szégyellje magát, de ha nem ez a szitu, akkor még nagyobb a baj (vele), mert akkor fingja sincs a demokráciáról. Mentségére legyen szólva: az európai politika - éppen a demokrácia jellegénél fogva - nem nagyon találkozott a 2/3-os parlamenti hatalmi viszonyokkal, ami kapásból a diktatúrát vizionálja számukra. (Na, de Schiffer itt él Magyarországon....)
1120
2012. november 13. 00:49
"Schiffer: Ez önkényuralom, nem demokrácia" Nem, kispajtás...az a dédapád, Szakasits Árpád regnálása idején volt!
Fakutya tizedes
2012. november 12. 22:50
"egy tollvonással bármilyen jog megváltoztatható" Bazmeg Jani, ezt hivják parlamenti demokráciának.
Fakutya tizedes
2012. november 12. 22:49
Schiffer azért van berágva, mert bezárták a Ződpárdont.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!