Ordítva dőlt el Nagy Navarro

2012. november 22. 09:43

Nagy Navarro Balázs feljelentést tesz az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisánál november 19-én történtek miatt. Elmondása szerint a biztonsági őrök „durva erőszakot” alkalmaztak.

2012. november 22. 09:43

Az MTVA korábban közölte, hogy Böjte Csaba ferences szerzetes 20 éves munkássága előtt tisztelgő kültéri fotókiállítás nyílik az MTV a budapesti székháza előtt, ugyanazon a szakaszon, ahol a Televíziósok és Filmkészítők Független Szakszervezete tüntetői állítottak sátrakat. Az MTVA rendészei november 19-én estefelé elkezdték megtisztítani a területet: Nagy Navarro Balázst pedig – saját elmondása szerint – „földre vitték”.

A Millamédia beszámolója szerint „az MTVA biztonsági őrei erőszakkal próbálják eltávolítani a tüntetőket a mostani helyszínről is, néhányan a földön fekszenek, Nagy Navarro Balázs pedig arra kéri a helyszínen tartózkodó rendőröket, hogy védjék meg őket, de a rendőrök tanácstalanok, nem csinálnak semmit”. Nagy Navarro szerint a biztonságiak bűncselekményt követtek el, ezért büntetőfeljelentést tesz a tüntetők gyülekezési jogának megsértése miatt.

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pokerfacer
2017. január 11. 00:15
Karcsiköcsögnek cége? ez valami impotens, szemüveges közalkalmazott lehet, aki cseszteti a polgárt.
David Karúszó
2013. augusztus 10. 11:44
Ez a szuperprodukció megfelel a közegnek (Török Zsolt), amelyik hírül adta. Ugye emlékszünk, hogy Törököt "megverték" a villamoson!...
David Karúszó
2013. július 25. 10:23
EPIC FAIL...
3M..
2013. március 18. 19:43
Minek ment oda?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!