Fidesz: Pánikban lehet a baloldal, ha már most kampányol

2012. november 09. 12:19

A Fidesz szerint nagy lehet a pánik a baloldal, „a Gyurcsány-Bajnai-féle szövetség” háza táján, ha már most, másfél évvel a parlamenti választás előtt lejárató kampányba kezdenek – mondta Selmeczi Gabriella pártszóvívő egy Societas-kiadvánnyal kapcsolatban.

2012. november 09. 12:19

„Nem tudom, milyen lesz Magyarországon a politikai közélet, ha több mint másfél évvel a választások előtt a baloldal, a szocialisták, a Gyurcsány-Bajnai-féle szövetség megkezdi egy ilyen lejárató, mocskolódó kampányát” – fogalmazott.

A Fidesz által a politikai hecckampány részének tartott, a jobboldalt lejárató kiadvány tele van csúsztatásokkal, a valóságnak nem megfelelő állításokkal, a Terrorelhárítási Központról (TEK) írtak alapján pedig azt a téves következtetést vonhatják le az olvasók, hogy a magyar rendvédelmi szervek nem képesek garantálni az emberek biztonságát – közölte a tájékoztatón Kocsis Máté, Józsefváros polgármestere, a parlament rendészeti bizottságának elnöke, akihez – mint mondta – egy VIII. kerületi lakos juttatta el a fiatal szocialisták újságát, amelyet Bajnai Gordon volt miniszterelnök egyik rendezvényén kapott.

A Fidesz szóvivője további példaként említette a kiadványból, hogy abban kormánypárti képviselőt gyanúsítanak azzal, hogy veri a nőket, „holott pontosan Józsa Istvánról, szocialista képviselőtársunkról derült ki, hogy tettleg bántalmazott egy országgyűlési bizottsági munkatársnőt, nevesül megrángatta a haját”.

Selmeczi Gabriella hozzátette, a Fidesz jogászai tanulmányozzák az újságot, és ha úgy látják, hogy megállnak a személyiségi jogot sértő állítások, akkor jogi útra terelik az ügyet.

Újságírói kérdésre kommentálta azt is, hogy az LMP lesz az első parlamenti párt, amelyet az Együtt 2014 mozgalom megkeres az együttműködés érdekében, Jávor Benedek LMP-frakcióvezető pedig a TV2-ben arról beszélt, szerinte felelőtlenség lenne, ha nem tárgyalnánk az Együtt 2014-gyel. Külső nyomás nehezedik az LMP-re, hogy kössön szövetséget „a Gyurcsány-Bajnai-szövetséggel” – mondta ezzel kapcsolatban a Fidesz szóvivője.

Összesen 290 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Yuing
2012. november 10. 15:28
Hogy tud mindenféle gondolkodás nélkül olyan sületlenségeket mondani, hogy abba már a mikrofon is belevörösödik. "...
magnamater
2012. november 10. 12:02
Beijedt a baloldal, összeröffentek, a Mandit is telenyomták trollokkal - vajon mennyit fizethetnek nékik? Sértésenként egy ezrest,csúnya szavakért némi felárat. Unja a jó nép az Orbán-féle rántott levest, de nyugi,van remény a változásra - Bajnai már a moslékot kavarja.
olddoki
2012. november 10. 09:25
Nem sül le orcájáról a bőr, ennek a nőnek? Hiszen 2002-től, a fidesz 2010-es hatalomra jutásáig éjjel és nappal, egyebet sem tettek, mint a balosok tarkójába lihegve szórták rájuk rágalmaikat. Egy ciklusban Gyurcsány felszólalásain kivonultak az ülésteremből.Navracsics és tsa. Orbán külön megbízottjaként napról napra gyakorolták Gyurcsány ellen a gyalázatos karaktergyilkosságot. Ezek tényleg azt hiszik, hogy hülye minden magyar? Hogy amnéziásak vagyunk, hogy elfelejtjük a Vizslát és mindent, amit 2002-től tettek, meg azt amit első kormányrakerülésük ideje alatt? Hát tévednek. nem felejtünk sokan.
liberálzöld.
2012. november 09. 21:34
"Pánikban lehet a baloldal " Azt biztos. Ezért kellet a Fradi szurkolótábort megvenni 250 millióért!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!