TGM nem megy Bajnai kampánynyitójára

2012. október 12. 09:26

Tamás Gáspár Miklós rokonszenves embernek tartja Bajnai Gordont, akivel azonban „szinte semmiben nem ért egyet”. TGM közölte, csak akkor szónokol a Milla október 23-i rendezvényén, ha az nem Bajnai kampánynyitója lesz.

2012. október 12. 09:26

Tamás Gáspár Miklós a hvg.hu egy cikkéhez fűzött kommentjében közölte, „szinte semmiben nem ért egyet” Bajnai Gordonnal, és „egyáltalán nem támogatja” a politikáját. A filozófus azt is világossá tette, akkor vesz részt felszólalóként a Milla október 23-i nagygyűlésén, amennyiben az nem Bajnai kampánynyitója lesz, hanem '56-os megemlékezés, vagy tiltakozó nagygyűlés.

„Bajnai nagyon simán, elegánsan és barátságosan igazgatta a neokonzervatív politikai offenzívát - én is rokonszenves embernek tartom - , de ez nem változtat a lényegen: politikai elvei számomra elfogadhatatlanok (s nyilván megfordítva is így van). Tehát kár itt a következő kormányról ábrándozni október 23-án, ez pluralista, demokratikus esemény lesz - ha nem tévedek - , nem a messiásjelölt fölkenése. Ebben ugyanis nem vennék részt” – szögezte le TGM.

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vmint...
2012. október 12. 12:50
TGM időnként magával sem ért egyet.
bigyomail
2012. október 12. 11:59
Mondjuk furcsa is lenne a marxista TGM a neokon Bajnai mellett. Persze ahogy a milla vezetője nyilatkozott múltkor gazdaságról, inkább TGM kell nekik, mint Bajnai.
kukagyerek
2012. október 12. 11:29
"TGM nem megy Bajnai kampánynyitójára" Másik ilyen fontos hír, hogy Kis Ötvenharmadik Jenő sem megy el. Itt a világvége!
tarapptarapp
2012. október 12. 11:25
Emberek, etikus dolog félrevezető címet adni? Vagy ti tudtok valamit azon kívül is, amit TGM kommentelt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!