Orbán: A gyenge nemzetek széthullanak

2012. október 01. 11:16

A formálódó új világnak az első parancsolata úgy hangzik: az erősek egyesülnek, a gyengék széthullnak – fogalmazott a miniszterelnök Ópusztaszeren.

2012. október 01. 11:16

Aki aki tud olvasni a jelekből, az láthatja, új törvények világa közeledik az európai kontinens felé. Ennek a formálódó új világnak az első parancsolata úgy hangzik: az erősek egyesülnek, a gyengék széthullnak, vagyis az erős nemzetek tagjai összefognak, a gyenge nemzetek széthullnak. Azt kívánom minden magyarnak, legyen füle a hallásra és olvassanak a jelekből” – mondta Orbán Viktor szombaton Ópusztaszeren a Nemzeti Összetartozás Emlékművének felavatásán.

Összesen 161 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
belga
2012. október 02. 08:21
Minden szava igaz. A gond csak az, hogy megosztott nemzet vagyunk. Nem kicsit, nagyon. S hogy tévedes ne essék: azt a népet lehet megosztani, aki hagyja. Mi nem csak hagyjuk, hanem néha úgy tűnik még élvezzük is. Mert könnyebb a másikat utálni, mint összefogni vele. Utóbbihoz sokkal több ismeret, rálátás, hosszan tartó egyeztetés, többszempontúság, önkritikára való hajlam, egyenlő mércével mérés szükségeltetne. Itt mindenkinek borzasztóan fáj a sérelem, amit a másik elkövetett ellene, miközben ugyanő élvezettel mos be a annak a gaz másiknak, hagy fájjon annak is (ha lehet még jobban). S közben mind a kettő úgy gondolja, higy no de neki igaza van.
sky.net
2012. október 02. 08:13
azért sorakozzatok fel mögém , hogy én legyek az aki mögé felsorakoznak , hát igaz hogy a banki cigánykodásra is csak azt tudom mondani : de hiszen aláírtátok, ezzel legalizálom az átverés alapú szemétkedést, mert a profitszerzésnek akár politikai hatalomszerzésnek is ez az alapja, beleértve saját 2/3 omat is ... csak nem képzelitek hogy majd nem engedem azt, amin saját hatalmam karrierem áll. Az öncélú igazság lopást, amit hazugságnak is lehet nevezni .. na persze ha székházat loptam ilyen apróságok már nem igazán számítanak . persze ahhoz tökhülye vagyok hogy tudjam ez mivel jár valójában ..de majd rájövök talán ha az egész komcsicigányszarral tapasztott putrikarrier szépen a pofámba omlik
Tervuren Dog
2012. október 02. 02:25
Az egyik legnagyszerűbb beszéd volt amit valaha hallottam. Elküldené nekem valaki a teljes szöveget?
Semaszop seszadi
2012. október 02. 00:36
Ungár Klára beleült a forró hotdogsütőbe. :))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!