Megrongálták a dunakeszi honfoglalási emlékmű turulját

2012. október 05. 13:18

Ismeretlenek letörték a dunakeszi honfoglalási emlékmű tetején lévő fából készült turulmadár szárnyát. A rendőrség rongálás miatt nyomoz.

2012. október 05. 13:18

Megrongálták Dunakeszin a Millennium parkban található honfoglalási emlékmű tetején elhelyezett, fából készült turulmadarat – erősítette meg Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) szóvivője a város honlapján olvasható információkat az MTI-nek. A dunakeszi.hu közlése szerint Dér Győző alkotásának, a fából faragott turulmadárnak letörték az egyik szárnyát. A bűncselekmény elkövetését megkönnyítette, hogy a területen jó ideje nem működik a korábban kihelyezett reflektor – olvasható a honlapon.

A PMRFK szóvivője elmondta: a helyi rendőrkapitányságra még szeptember 26-án érkezett bejelentés az emlékmű megcsonkításáról. A rendőrség az ügyben ismeretlen tettes ellen, rongálás miatt indított eljárást.

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ottapont
2012. október 05. 22:39
Szerinte 1. a mandi security rendszere kaka 2. te bennfentes vagy és fizet a mandi hogy trollkodj 3. a fenti kettő kombója :-DD
ottapont
2012. október 05. 22:21
Én semmire.:-) Megmutattam a férjemnek, programozó.
Necoure Yamakee
2012. október 05. 17:09
Van még egy ország a világon, ahol a nemzeti jelképeket nem széleskörű tisztelet övezi, hanem éjjelente csonkítják őket férgek? Mi folyik itt, kik laknak velünk, kik ezek a lények?
gabuci
2012. október 05. 16:51
Szárnyaszegett turul. Legalább stílszerű lett
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!