Lencsó Rita kerül az MTVA Sajtóirodájának élére

2012. október 15. 13:36

Az MTVA vezérigazgatója, Böröcz István a mostanáig az Operettszínház sajtófőnökeként dolgozó Lencsó Ritát bízta meg a cég sajtóirodája vezetésével. Az MTVA hétfői közleménye szerint a sajtóiroda a „műsoros kommunikációt” helyezi majd előtérbe.

2012. október 15. 13:36

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatója, Böröcz István Lencsó Ritát bízta meg a cég sajtóirodája vezetésével. Az MTVA hétfői közleménye szerint a sajtóiroda a „műsoros kommunikációt” helyezi majd előtérbe. Lencsó Rita megbízása október 24-től szól.

A tájékoztatás szerint Lencsó Rita 2004 és 2007 között a TV2 egyes műsorainak kommunikációjáért, 2007 és 2010 között a TV2 teljes műsorkommunikációjáért felelt. Napjainkig a Budapesti Operettszínház sajtófőnökeként dolgozott, ezt a feladatát december végéig biztosan ellátja a Nagymező utcai teátrumban is.

Közölték: az MTVA Sajtóirodája a jövőben kiemelten foglalkozik minden olyan műsorral, amely értékes, a nézők szempontjából fontos tartalmat dolgoz fel, és minden lehetséges felületet felhasznál arra, hogy a közszolgálat szempontjából fontos műsorok nézettsége emelkedjen. Jelezték azt is, hogy mindemellett az MTVA Rendezvény és Protokollirodájával együtt több olyan sikeres kezdeményezést támogat majd, mint amilyen az idén szeptember elején, a Millenárison megrendezett közmédia napja volt.
 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!