Vendetta: az Anonymous üzenete a kormánynak és a rendőrségnek

2012. szeptember 28. 18:00

Az Anonymous csoport Operation Vendetta fedőnevű akciójával a letartóztatott aktivistái szabadon engedését követeli.

2012. szeptember 28. 18:00

A csoport a következőket írja a 2012. szeptember 28-i akcióról szóló felhívásában:

Hello polgárok! Hello magyar kormány és rendőrség!

Anonymous vagyunk, légiót alkotunk.

Nem felejtjük el az elnyomást, nem bocsájtjuk meg a korrupciót, a házkutatást, a letartóztatást, és a hatalommal való visszaélést! Most számíts a Vendettára!

Nem vagyunk bűnözők, nem vagyunk terroristák, hanem azok vagyunk, akik a szabadságért és az igazságért küzdenek.

Nem lehet megállítani minket, mert egy eszmét nem lehet letartóztatni. Mi napról-napra növekszünk, gomba módjára szaporodunk. Ha egyet börötnbe csuksz közülünk, csak egy újabb hőst teremtesz és száz meg száz új ellenséget magadnak. Mi így működünk. Mi leszünk a legrosszabb rémálmotok.

Elegünk volt már az elnyomásból, a megszorításokból, a bűnös korrupcióból, és az összes antidemokratikus szabályaitokból. Ti cenzúrázzátok a médiát, megváltoztattátok az alkotmányt, még az ország nevét is kicseréltétek, ti a szegényeket büntetitek és gazdagokat jutalmazzátok, tizenéveseket tartóztattok le, mert elkezdték felemelni a hangjukat. Ti a legszörnyebb diktatúrát építitek ki Európa szívében!

Eljött a mi időnk. Eljött az idő, hogy visszatámadjunk. Nem maradunk csendben. Történelmet csinálunk: meg fogjuk mutatni nektek, hogy az embereké a hatalom, hogy megváltoztassák a dolgok menetét.

Ti féltek tőlünk. Mi nem. Mi nem félünk már, soha többé.
Mi sokan vagyunk, ti csak néhányan vagytok.

Mi Anonymous vagyunk, légiót alkotunk.
Nem felejtjük a zsarnokságot, nem bocsájtjuk meg a zsarnokságot!

Számíts az Anonymous teljes erejét Szeptember 28-án! Számíts Ránk.
Számíts a Vendettára!

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vigyor
2013. augusztus 31. 11:11
Ahhhhhh, hű de komoly! Mostaztándenagyonmegmondták....
Spookyman
2013. augusztus 31. 11:08
Talán már változott azóta a hangulat,ahogy az Anonymusrol alkotott kép is.Eltelt egy év az aki ugy kommentált,hogy igy ugy Mesterházy most majd pont rá fog szavazni.Anonymus:sokan rosszat gondolnak róluk,mert valóban van pár hülye aki az ö nevükben e-mail cimeket,face adatlapot tör fel és örül magának,pedig a csoporthoz köze nincs.Igen a neten tevékenykednek,ma bárhová mész több számitógép,és kamera vesz körbe mint ahány munkás van egy gyárban.Amikor egy kislány,kisfiu felmászik egy közösségi oldalra,és hopp egyszer csak az öngyilkosságba kergetik a rendörség nem tud vele mit kezdeni,mert azt mondja felderithetetlen ki volt a zaklató,ez a kibertérben történt,sajnáljuk.Akkor majd estleg jól fog jönni egy ilyen csoport.(tedd a szivedre a kezed,szerinted rendben van igy minden ebben a világban,a gazdagnak mindig több,te holnap már enni sem tudsz?)Ök érted vannak.
csikó
2012. szeptember 29. 15:18
Jó napot kívánok! 29-e van. És?
USsange
2012. szeptember 29. 10:05
"Számíts az Anonymous teljes erejét Szeptember 28-án! Számíts Ránk. Számíts a Vendettára!”" Biztos nem 2012-re gondoltak... :) Már előre félek mi lesz jövőre szeptember 28-án. :)))))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!