Miniszteri biztos irányítja az Erzsébet-programot

2012. szeptember 04. 19:04

Guller Zoltánt nevezte ki az Erzsébet-program koordinálásáért felelős miniszteri biztossá Navracsics Tibor miniszter augusztus 31-i hatállyal, fél évre – közölte a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) kedden.

2012. szeptember 04. 19:04

A tárca közleménye szerint a miniszteri biztos feladata az Erzsébet-programról szóló törvényben foglaltak végrehajtásának kormányzati összehangolása és javaslatok megfogalmazása lesz a program további fejlesztésére.

Guller Zoltán, aki a Nemzeti Üdülési Szolgálat Kft. ügyvezető igazgatója, a minisztérium tájékoztatása szerint a február 28-áig tartó kinevezés idejére is megtartja igazgatói posztját. A miniszteri biztosi megbízás nem jár díjazással – közölte az MTI érdeklődésére a KIM sajtóosztálya.

A közleményben emlékeztettek: az Országgyűlés júliusban fogadta el az Erzsébet-törvényt, amely egyebek között rögzíti, hogy a személyi jövedelemadóról szóló törvény alapján kibocsátott Erzsébet-utalvány forgalmazásából származó bevétel kizárólag szociális üdülési célokra, ezzel összefüggő szolgáltatásokra és egyéb szociális programokra használható fel.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolinho723
2012. szeptember 05. 08:55
Ki fogja ellenőrizni ,hogy elmegyek-e sz...ni vagy sem???
balint60
2012. szeptember 04. 20:29
A kisebb kormányzás jegyében úgy szaporodnak a miniszterelnöki és miniszteri biztosok, mint eső után az erődben a gomba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!