Maruzsa Zoltán az új felsőoktatási helyettes államtitkár

2012. szeptember 14. 10:41

Maruzsa Zoltán, az ELTE oktatója az új felsőoktatási helyettes államtitkár szeptember 15-től – jelentette be Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár.

2012. szeptember 14. 10:41

Maruzsa Zoltán, az ELTE oktatója az új felsőoktatási helyettes államtitkár szeptember 15-től – jelentette be Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár pénteken Budapesten. Az ELTE bölcsészettudományi karának egyetemi adjunktusa, az új- és jelenkori egyetemes történeti tanszék oktatója Kis Norbertet követi a helyettes államtitkári székben.

Maruzsa Zoltán 35 éves, oktatási területe a 20. századi egyetemes történelem. Az előtte álló feladatok közül a tanárképzés átalakítását emelte ki. Hoffmann Rózsa bemutatta a sajtó képviselőinek a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ megbízott elnökét, Marekné Pintér Arankát is.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balint60
2012. szeptember 14. 11:00
"huzatos" hely lett ez a NEFMI, bocs, EEMFI...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!