Áder Csorna díszpolgára lett

2012. szeptember 30. 11:38

A köztársasági elnököt szülővárosában, a győr-moson-soproni Csornán avatták díszpolgárrá.

2012. szeptember 30. 11:38

Szülővárosa, gyermekkorának helyszíne, Csorna díszpolgárává avatták vasárnap Áder János államfőt. „Áder János pályafutása egy becsületes, magyar ember története. Egy magyar emberé, aki egy vidéki kisvárosból, Csornáról, a Rábaköz fővárosából indulva járja meg Győrt, Budapestet és Brüsszelt, majd 2012. május 2-án Magyarország köztársasági elnöke lesz” – hangzott el a címet odaítélő önkormányzati határozat ismertetésekor.

Áder János – elsősorban a teremben ülő fiatalokhoz fordulva – arról beszélt: nem lehet mindenkiből köztársasági elnök, olimpiai bajnok, Nobel-díjas tudós, világraszóló feltaláló vagy híres író, de lehet sikeres és boldog ember, aki kiváló a maga szakmájában. „Ehhez egyetlen dolgot kell fejben tartani: „mindenkinek, mindig, mindenhol a saját képességei szerint a legjobbat kell nyújtania” – fogalmazott az államfő.

Összesen 158 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1120
2012. szeptember 30. 22:51
Na, a szél szépen idehordta a barna, meg a vörös szemetet... :(
glasztájger
2012. szeptember 30. 21:31
""""nem lehet mindenkiből köztársasági elnök, olimpiai bajnok, Nobel-díjas tudós, világraszóló feltaláló vagy híres író, de lehet sikeres és boldog ember, aki kiváló a maga szakmájában.""" A köztársasági címet talán nem kellene összehasonlítani a többi címmel, Jánosom. Az elődeid kivétel nélkül más területen is tettek már le valamit az asztalra. Még Skic Pali bá' is. Te viszont semmit.
Obulus
2012. szeptember 30. 19:33
A csornai Charles Bronson. :-)
várúr
2012. szeptember 30. 15:51
Ide gyűlt az összes irigy, frusztrált balfasz ballib. Akik még a panelben se díszpolgárok, esetleg díszpintyek a kalitkában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!