690 millióból kommunikálják a munkahelyvédelmi tervet

2012. szeptember 11. 18:40

A kormány azonnali hatállyal átcsoportosított 690 millió forintot a munkahelyvédelmi akcióról való tájékoztatás céljaira.

2012. szeptember 11. 18:40

Azonnali hatállyal 690 millió forintot csoportosít át a kormány a munkahelyvédelmi akcióról való tájékoztatás lebonyolítására. A kabinet a rendkívüli kormányzati intézkedésekre biztosított keretből csoportosítja át a pénzt, amelynek fel nem használt részét vissza kell fizetni, a költségvetési forrás jogszerű felhasználását pedig a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal fogja ellenőrizni.

Orbán Viktor július 2-án hirdetett munkahelyvédelmi akciótervet, amelynek részleteiről a közelmúltban levélben tájékoztatta a miniszterelnök az állampolgárokat. A terv részeként a 25 év alattiak, az 55 év felettiek és a képzettséget nem igénylő munkát végzők esetében a munkáltatói járulékot a felére csökkentik, a 25-nél kevesebb munkavállalót foglalkoztató cégek pedig ezentúl választhatják majd a – vállalkozás profitját terhelő adókat és a bérek után fizetendő közterheket kiváltó – 16 százalékos kisvállalati adót.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Viktus
2012. szeptember 12. 08:40
A Húsipari Dolgozók Szakszervezete múlt héten a miniszterelnöknek írt levélben arra kérte a kormányt, hogy a rendelkezésére álló gazdasági, jogi, pénzügyi eszközökkel tegyen meg mindent a húsipar versenyképességének javításáért. Jelezték, hogy Gyulán és Kapuváron összesen több mint 800 munkahely sorsa forog kockán, gyors intézkedések hiányában mindkét cég leállhat. http://hvg.hu/kkv/20120912_leallt_husgyar_kapuvar Lenne itt dolog a reklámozás helyett gyorsban cselekedni ... jövőre már mindegy lesz nekik pl. milyen munkahelyvédelmi terv lesz, ha nem lesz már munkahelyük.
aztabazta
2012. szeptember 11. 23:40
Csak a Fidesz ! Itt az ido !
liberálzöld.
2012. szeptember 11. 22:08
690 millióból kommunikálják a munkahelyvédelmi tervet Egy jó, működőképes dolgon mi a fenét kell kommunikálni ennyi pénzért? Ennyi pénzt a legszarabb portéka piacra dobásakor szoktak elkölteni.
becike4
2012. szeptember 11. 21:46
TOLVAJ GECIK.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!