Véget ért Orbán nyaralása

2012. augusztus 18. 13:10

Ausztriában, egy Fertő-tó közeli szállodában nyaralt Orbán Viktor és családja. A kormányfő, felesége, valamint három gyermekük naponta 50 kilométert tekertek, megnézték Rusztot és más környékbeli városokat.

2012. augusztus 18. 13:10

Ausztriában, egy Fertő-tó közeli szállodában nyaralt Orbán Viktor kormányfő és családja – írta szombati számában a Blikk. Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtó­főnöke a lapnak elmondta: kedd délután indult a kormányfő, felesége és az ötből három gyermekük egy kerékpártúrára Ausztriába, a Fertő-tó partjára, naponta 50 kilométert tekertek, megnézték Rusztot és más környékbeli városokat.

A nyaralás pénteken ért véget, a család hazaautózott Felcsútra. Orbán Viktor már a Puskás Akadémia ügyeivel foglalatoskodott, szombaton hivatalosan is véget ér a szabadsága, augusztus 20-án, hétfőn ünnepi rendezvényeken vesz részt, kedden pedig már a szokásos hivatali teendőit látja el – sorolta a miniszterelnök programját Havasi Ber­talan.

A kormányfő szabadsága első felét Felcsúton töltötte, ahol többek között fociedzések nézésével kapcsolódott ki, és az ottani házában nézte az olimpiai közvetítéseket is – olvasható a Blikkben.
 

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2012. augusztus 19. 14:34
"Véget ért Orbán nyaralása " Kár! Volt 2.3 hét, amíg jó volt élni M.O.-n. Csend volt, a forint magára talált, nem kaptak újabb startégiai alapokon újabb milliárdokat a csókosok. Na ennek vége.
Ouroboros
2012. augusztus 18. 21:26
Akkor most van az utolsó pillanat, hogy forintot vegyen az ember :D
Soma
2012. augusztus 18. 21:24
Ausztria jó hely a nyaralásra. Szép és tucc-tucc mentes, valamint korrektek a panziósok. Éppen ideje, hogy hazatért a miniszterelnök, már a patkányok is cincognak.
dobzselaci
2012. augusztus 18. 19:12
Szavazzunk meg neki még 2 év nyaralást all inclusive, ha nem bírja a költségvetés, én adok bele.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!