Mindenkit bírált a Jobbik

2012. augusztus 20. 17:00

Élesen bírálták az Európai Uniót, a magyar médiát, a magyar diplomáciát, a kormányt, Kövér Lászlót, Áder Jánost, Martonyi Jánost, a „Gyurcsány-kommandót” és a baloldalt, közben a zsidókat és a cigányokat emlegetve a Jobbik politikusai az ellenzéki párt augusztus 20-i rendezvényén, a budapesti Margitszigeten.

2012. augusztus 20. 17:00

Murányi Levente jobbikos parlamenti képviselő arról beszélt: szerinte „az emberiség ellensége momentán a baloldal”, és az EU a „legbalosabb tevékenység ma Európában”. Hozzátette: „a baloldal célja ma a fehér ember keresztény Európájának lebontása”. Véleménye szerint ma „sajnos” nincsen szélsőjobboldal Magyarországon, ellenben van szélsőbal, például a „Gyurcsány-kommandó képében”. Novák Előd hangsúlyozta, hogy Magyarországnak ki kell lépnie az EU-ból, mert a most formálódó „Európai Egyesült Államok” a Jobbik számára elfogadhatatlan.

Szávay István élesen bírálta a kormányt, mivel szerinte nem következett be nemzetpolitikai fordulat. A jobbikos képviselő kiemelte: Kövér László meghívását a Jeruzsálemben tartandó Raoul Wallenberg-emlékkonferenciára azután vonták vissza, hogy a házelnök részt vett Nyirő József újratemetésén, majd ezután „Áder János elment térden csúszva a konferenciára”. Szávay István úgy fogalmazott: ez a „szolgalelkű, szervilis, nyomorult hozzáállás jellemzi az egész magyar diplomáciát”.

Novák Előd és Szávay István bírálta a magyar médiát is, amiért véleményük szerint az nem ad teret a Jobbik véleményének. Z. Kárpát Dániel a magyar termőföld és ivóvízkészletek megvédésének fontosságát hangsúlyozta, ebben közlése szerint a Jobbik nem alkuszik. Murányi Levente úgy fogalmazott: „az, hogy a mai kormány ilyen szinten hazaáruló módon áll a magyar föld védelméhez, az azért van, mert 2002 januárjában Göteborgban Martonyi János írta alá az Európai Unióval azt a szerződést, ami majd 2014-ben lejár” a külföldiek földvásárlási moratóriumáról.

A Jobbik alelnöke beszélt arról is: pártja mindent meg fog tenni azért, hogy az 1956 utáni megtorlások minden szereplőjét feljelentsék, hogy „legalább a meghurcolásuk történjen meg”. Szávay István szintén élesen bírálta a Fidesz-KDNP-t, amiért nem akar érdemben foglalkozni a cigánykérdéssel, ehelyett „csak megvesznek pár cigányt, akiket a parlamentbe ültetnek”.

Összesen 148 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tarackos
2012. augusztus 21. 09:20
"Mindenkit bírált a Jobbik" Mindenki péró csak mi vagyunk helikopterek...
Cantona jobb lába
2012. augusztus 21. 06:14
Ahogy nézem ezt a képet, olyan, mintha Kóka Jánost látnám.... Biztos véletlen...
gvarga10
2012. augusztus 20. 23:21
Novák Előd.Nem Álmos.Éber.A "H" betű az autóján van,tehát nem héber.Árja-az a viznek van.Nem baj.Azt is ellenezzük.Vizvagyon.Vigyázunnk rá.Folyóinkat gátakkal állitjuk meg határainknál. Csak ha árviz van akkor engedjük rájuk. Arról ismerszek meg,hogy a politikában "sem utódja, sem ismerőse,sem barátja sem boldog őse nem vagyok senkinek!Nem vagyok senkinek!" Na jó,lehet,hogy a sumérok rokonaim.Vagy csak az öszvéreik? Ki tudja? Narancs,vörös,zöld, kék ronda szinek. Mi zebrásak vagyunk.Mint a hétszer vágott pais! Piros, fehér, piros,fehér és igy tovább.A balosok-ők Európa kalózai(néha ráhibázik)! Nem csipjük őket.Mi RENDPÁRTIAK vagyunk! Előd! Figyuzz!Kezdem érteni,rendpártiság-rendőrség-ám az már van.No ha rend van akkor csend is van!Heuréka!A jobbik fővárosában megalakul a "Csendőrség" (csak szeretett volna olyan lenni.) Ott fegyelem is volt és csak katonaviselt egyének lehettek tagjai. Erről lemaradt sok "harcos"-mivel időközben feloszlatták a sorkatonákból álló sereget. Igy aztán maradt a "van sapkája, nincs sapkája" politika. Nos a kuty ugat,a karaván halad!
Soma
2012. augusztus 20. 22:20
A gond mindig ott kezdődik, hogy "pártoskodás". Szerintem a társadalom mára beleunt ebbe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!