Szlovénia
ÉLŐ
Dánia

Lezárják Orbánék utcáját

2012. augusztus 17. 08:33

Augusztus 10-től a szükséges ideig, de legfeljebb október 10-ig teljes hosszában lezárják a XII. kerületi Cinege utat, ahol Orbán Viktor lakik – derül ki a TEK honlapján közzétett dokumentumból. Az intézkedést a miniszterelnök biztonságával indokolják.

2012. augusztus 17. 08:33

„A fenti időszakban a XII. kerületi Cinege út 5. szám alatti épületben védett személy tartózkodik.” — olvasható az intézkedés indokolásában, bár a cím egyébként is Orbán Viktor állandó lakhelye. Korábban akkor volt hasonló lezárásra példa, amikor a rendvédelmi dolgozók szakszervezete a miniszterelnök házához szervezett tüntetést — írja az Origo.

A rendelkezés nem említi, hogy miért van a lezárásra épp most külön szükség, ám hasonló okot sejtet az a kitétel, miszerint a területlezárás „pontosan meghatározza a terület határait, így egyértelművé teszi, melyik az a terület, amely a gyülekezési jog gyakorlására és egyéb nyilvános rendezvények megtartására rendelkezésre áll”.

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
trendo
2012. augusztus 19. 09:07
Lezárták Orbán utcáját? Megmondta már régen a Putyin, hogy előbb-utóbb majd bemegy az ő utcájába! :)
bigyomail
2012. augusztus 17. 12:38
Emlékszem, amikor lezárták Gyurcsány utcáját a tüntetők elől, akkor a Fideszesek ezt a demokrácia megcsúfolásának tartották és azon viccelődtek, hogy a miniszterelnök fél a saját népétől. Gondolom, akkor ma is így gondolják, nem?
négyzetgyök
2012. augusztus 17. 12:36
Orbánt egyetemen fogják tanítani. No nem mint a politika, világgazdaságtan, filozófia, közigazgatás, szónoklat mesterét, hanem, mint a skizofrénia hungarikumát.
Soma
2012. augusztus 17. 12:33
Hú, de baró! Most aztán elképzelni sem lehet, hogy hogyan fognak élni a Cinege utcában! Lelki szemnem előtt felsejlik, hogy Lendvai Ildikó azért belógatja a plasztikázott mancsát és a botoxos arcát, minden TEK ellenében! :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!