Anonymous: Magyarország az Új Világrend kiépítésének élharcosa lett

2012. augusztus 30. 10:36

Kedden a Közgép, szerdán a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének honlapját kapcsolta le az Anonymous hackercsoport magyar tagozata. Kiáltványukban azt írták: amikor az erkölcstelenség uralkodik, az ellenállás kötelességgé válik.

2012. augusztus 30. 10:36

Kedden a Fidesz-közelinek mondott Simicska Lajos tulajdonolta Közgép honlapját, szerdán a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége (MGYOSZ) internetes oldalát kapcsolta le az Anonymous csoport magyar tagozata. Előbbi esetében a hackerek egy hosszabb kiáltványt is közzétettek oldalukon. „Légió vagyunk. Sokan vagyunk, szemmel tartunk, nem felejtünk, nem tágítunk, nem bocsájtunk. A korruptnak, és aki visszaél a hatalmával számítania kell arra, hogy Anonymous lecsap rá! Mi a nép rejtett ereje vagyunk, elvárják tőlünk a cselekvést!” – írták.

„Magyarország az Új Világrend kiépítésének élharcosa lett. Nálunk a Nemzeti Oligarchia Rendszere épült ki, egy félázsiai-félfasiszta feudális kartell, amely az elitet szolgálja és a saját népét zsigereli ki. Miközben az ellentétét prédikálja, Orbán titkos alkut köt az IMF-fel, lepaktált a Coca-Colával, a Nestlével, a bankárokkal, a nemzetközi nagytőkével. Orbán kiárusította az országot, kiszolgáltatta sorsunk az oligarcháknak, Simicskának, Nyergesnek, Demjánnak, Csányinak és a többi Disznófejű Nagyúrnak. Orbán egy pszichopata hazudozó, egy hazaáruló! Neki, átkozott rendszerének és bűntársainak pusztulnia kell!” – fogalmaztak.

A szerdai akciót Facebook-oldalukon tették közzé.

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2012. szeptember 01. 00:40
Kb. itt a pillanat, amikor az Anonymous csapat felszámolásárára korlátlan mennyiségű költségvetési pénz áll rendelkezésre. Csak idő kérdése, hogy a tagok mikor lesznek öngyilkosok és lövik magukat fejbe hárulról kb. 3 méterről, bal kézzel.
kispufi
2012. szeptember 01. 00:40
igazi európai demokrata attitűd, fogalmazásmód szemlélet és fantáziadús szellemesség.
négyzetgyök
2012. augusztus 31. 19:01
GONDOLOM, HOGY AZ ORBÁNNÁL FIATALABB ÚJHELYIRE, HARANGOZÓRA, MOLNÁRRA, VAGY BÁRÁNDYRA GONDOLSZ.
Axxtro
2012. augusztus 31. 18:31
Magyarországi Anonymous gyerekek! Vagy végletesen ostobák vagytok, vagy valakik hihetetlen módon megvezettek benneteket. Magyarországon a saját magát túlélt, hatvan éven át a politikai hatalmat bitorló bolsevista posztkommunista politikai elit hatalomból való kiszorítása, és az elsikkasztott rendszerváltás befejezése zajlik jelen pillanatban. Komolyan a bolsevisták szekértolói akartok lenni, a nemzetközi nagytőke zsoldoskatonái, és kiszolgálói? Ti most pont azokra támadtatok, akik ezeket ki akarják szorítani a hatalomból. Tényleg ezt akarjátok, és tényleg ennyire nincs fogalmatok arról, hogy mit csináltok, és valójában kinek az érdekeit szolgálja a vaktában végrehajtott akcióitok? Pont egy olyan kormányra támadtatok, aki ezek ellen próbál a maga módján valahogy védekezni, szerencsétlenek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!