Újabb díjat nyertek az éhségsztrájkoló ex-közmédiások

2012. július 06. 10:53

Nagy Navarro Balázs és Szávuly Aranka is megkapta a Lipcsében kiosztott „Díjat a média szabadságáért és jövőjéért”. Az közmédia manipulálása elleni tiltakozásképp éhségsztrájkoló újságírók a harmincezer euróval járó kitüntetést október 8-án vehetik át Lipcsében.

2012. július 06. 10:53

Nagy Navarro Balázs és Szávuly Aranka, a Televíziósok és Filmkészítők Független Szakszervezete (TFSZ) két alelnöke, valamint a Tiszta Kezek mozgalom két alapítója is megkapta a Lipcsében kiosztott „Díjat a média szabadságáért és jövőjéért”. Nagy Navarro Balázs és Szávuly Aranka díjazását az alapítvány azzal indokolta, hogy Lomnici Zoltán, a Legfelsőbb Bíróság volt elnökének közszolgálati televízióban történő kitakarása után háromhetes éhségsztrájkba kezdtek a hírek manipulálása elleni tiltakozásképp – számolt be a hvg.hu. Az közmédiától a sztrájk közben elbocsátott két dolgozó a harmincezer euróval járó kitüntetést október 8-án veheti át Lipcsében.

A két magyar mellett a mexikói drogkartellek után nyomozó újságíró, Ana Lilia Pérez, valamint az afrikai tudósítóként és oknyomozóként dolgozó német Bettina Rühl is megkapta az elismerést.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Baal Shem Tov
2012. július 08. 14:45
Dalos György és Konrád György járta ki nekik. Példamutató és szívet melengető ez a zsidó szolidaritás!
sunázó
2012. július 08. 14:44
Az éhségsztrájk alatt 12 és 8 kilót híztak. A csaj a többet.
Forsz
2012. július 07. 15:34
"...a Legfelsőbb Bíróság volt elnökének közszolgálati televízióban történő kitakarása után..." ------------------------------- Mi van?! Ezek együtt aludtak Lomniczivel a közszolgálati televízióban? Na de miért kellett szegény Lomniczit kitakarni? Talán, hogy megfázzon?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!