Összeállna Orbánnal Suchman, ha úgy van

2012. július 12. 10:20

Ha nem győznek a szocialisták 2014-ben, az MSZP-nek nagykoalíciót kellene kötni a Fidesszel, hogy a jobboldal ne a szélsőjobbal legyen kénytelen összefogni – mondta a Heti Válasznak Suchman Tamás.

2012. július 12. 10:20

Nagykoalíciót kellene kötni a Fidesszel 2014-ben az MSZP-nek, ha a szocialisták nem tudják megnyerni a választásokat – fogalmazott Suchman Tamás a Heti Válasznak adott interjújában. „A cél természetesen az, hogy a következő választásokon győzzön az MSZP. Amennyiben ez mégsem sikerülne, de mondjuk fej-fej melletti eredmény születik, akkor pedig el kellene gondolkodni egy olyan megoldáson, amilyet a németek is alkalmaznak” – mondta a lapnak az MSZP-s politikus.

„Ha Magyarország érdeke azt kívánná, hogy koalícióban legyünk a Fidesszel, akkor azt kellene tenni. Azt ugyanis semmiképpen sem tudnám elfogadni, hogy a szélsőjobboldal szervezze meg az országot, hogy a Fidesz velük legyen kénytelen összefogni” – mondta Suchman, aki „nagyon korrekt, méltó levélnek” nevezte Orbán Viktor Horn Gyulának írt születésnapi köszöntőjét.

„Elolvastam a kormány és a köztársasági elnök nyilatkozatait a Schweitzer-ügyben, ezért nyugodtan várhatom, hogy a jövőben is mindent megtesznek az antiszemitizmus és a szélsőjobb ellen. Lesz egyébként két javaslatom is a témában. Egyrészt több mint 1300 zsidó temető van Magyarországon, a pusztítás ezek egyikében-másikában szörnyű, törnek-zúznak egyszer itt, egyszer ott... Nincs pénzünk arra, hogy ezt mind rendbe tegyük, sok helyen meghalt már utolsó zsidó testvérünk is” – fogalmazott a szocialista politikus.

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nagytestver
2012. július 12. 20:29
Szerintem a kiszessel sity-suty megegyeznek, ha szorul a kapca es kieses elott allnak. Ezek az alakok a hazugsagra es lopasra felepult kommunizmus utohatasai. A Jobbik a turheto megoldas pusztan a koruk miatt. Mozes addig nem engedte be a zsidokat az uj foldre, amig ki nem halt az a generacio, amelyik megszokta es kedvelte az egyiptomi rabsagot. Ez a ket generacio megerett a tortenelmi sullyesztore.
gabuci
2012. július 12. 18:21
Ha egy orbán elleni karaktergyílkosság féle akar lenni?
Anonymtalan
2012. július 12. 18:13
Kellene már a nokiás doboz, bocsánat 2014-re már valószínűleg Nokia nem lesz, hmmm..., iPhone-os doboz. :)
Soma
2012. július 12. 15:05
„Ha Magyarország érdeke azt kívánná, hogy koalícióban legyünk a Fidesszel, akkor azt kellene tenni." ------------ Atyám, hol élünk??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!