Orbán: Bűnözésből nem lehet megélni

2012. július 24. 09:20

A miniszterelnök és Farkas Flórián szerint is sikeres a kormány romaintegrációs programja.

2012. július 24. 09:20

Hétfőn egyeztetett Orbán Viktor miniszterelnök és Farkas Flórián, az Országos Roma Önkormányzat vezetője. Az ezt követő sajtótájékoztatón Farkas sikeresnek nevezte és megköszönte a kormány romaintegrációs programját. 

Orbán Viktor is sikeresnek nevezte a programot, és reményét fejezte ki, hogy Brüsszel után előbb-utóbb a magyar állampolgárok is elégedettek lesznek vele. A miniszterelnök beszélt arról is, hogy sem bűnözésből, sem segélyből nem lehet megélni. A munkaképes embereknek dolgozniuk kell. 

A Bándy Kata megölése kapcsán felkorbácsolódott indulatokról azt mondta, azok természetesek, de reméli, hogy minél hamarabb elcsendesednek.

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magnamater
2012. július 25. 09:27
"sem bűnözésből, sem segélyből nem lehet megélni" Ám a kettőből mégis összejön annyi.
realista
2012. július 24. 23:01
"Orbán: Bűnözésből nem lehet megélni" Már abból se? Mert eddig csak a munkából nem lehetett:
ciseaux
2012. július 24. 22:51
Mi lenne, ha a 2/3-os garnitúra megpróbálna legalább úgy csinálni, mintha ők is ebben az országban élnének, sőt, a földön? Győző meséli: A Bándy Kata megölése kapcsán felkorbácsolódott indulatokról azt mondta, azok természetesek, de reméli, hogy minél hamarabb elcsendesednek. Remek, síri csend lesz, amíg nem történik megint valami hasonló, és polit-korrekt módon nem hallgatják el előlünk a valós helyzetet.
Senki Alfonz
2012. július 24. 22:38
A cigányok pajzsként és ürügyként használják a gyerekeiket: segély, előnyök, intézkedések és büntetések kijátszása módján. Egy ismerősöm most mesélte, hogy a vonaton a jegy nélküliek közül a gyerekkel utazókat nem szállíthatja le senki, még a rendőr sem!! Egy intercytin az utasok nagy felháborodására egy fészekalja cigány sok gyerekkel ingyen utazott, de inkább balhézott és a kalauz csak jegyzőkönyvet vehetett fel!!! Akinek vastag az arcbőre, az utazzon gyerekkel ingyen!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!