Orbán Viktor: A rendszer marad

2012. július 16. 16:16

Az Alkotmánybíróság döntése ellenére marad a bírák nyugdíjazásának új rendszere – jelentette ki a miniszterelnök.

2012. július 16. 16:16

Marad a bírák nyugdíjazásának új rendszere – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök, reagálva az Alkotmánybíróság döntésére, amely szerint alkotmányellenes a bírák nyugdíjazásának szabályozása, ezért azt a hatálybalépés napjára visszaható hatállyal megsemmisítette a testület.

A kormány a tervek szerint még a hét vége előtt javaslatot tesz a parlamentnek az alaptörvény, a bíróságokról szóló jogszabály és a nyugdíjtörvény közötti összhang megteremtésére – közölte a kormányfő a KDNP vezetőivel folytatott tárgyalása utáni sajtótájékoztatóján. „A rendszer marad” – nyomatékosította Orbán Viktor.

Összesen 317 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2012. július 17. 07:26
Bar a Cozma ugyben valoszinuleg fiatalabb biro dontott es Gyurcsanyt is talan fiatalabb birak mentik fel lepten nyomon es az igazsagot megiro ujsagokat kotelezik helyesbitesre es bocsanatkeresre, azet tenyleg jo lenne, ha a 62 evnel idosebb birok nyugdijba mennenek..Mert ugyan miert lennenek ok kulonben masoknal, akiknek 62 eves korban el kell menniuk? Miert es mennyiben? Mi az a tobblet es kivalosag ami miatt nekik masfele elbiralas jarna?
kalasnyikov
2012. július 17. 04:37
nagyon helyes ..huzzanak a faszba ezek a bolsevik őskövületek. Még az ügyvédi kamarában kéne rendet vágni és akkor judapest végleg megtisztul...DDDDD
kalasnyikov
2012. július 17. 04:36
nagyon helyes ..huzzanak a faszba ezek a bolsevik őskövületek. Még az ügyvédi kamarában kéne rendet vágni és akkor judapest végleg megtisztul...DDDDD
Hajdú Sógor
2012. július 17. 00:04
Hajrá Viktor! Csak keményen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!