LMP: Nagy a hőség, munkavédelmi ellenőrzések kellenek

2012. július 07. 14:52

Az LMP szerint fokozottabb munkavédelmi ellenőrzésekre van szükség a hőségben a dolgozók érdekében. Az ellenzéki párt az MTI-hez szombaton eljuttatott közleményében a foglalkoztatókat arra kérte, kövessék a hatóságok felhívásait, és fordítsanak figyelmet dolgozóik életkori sajátosságaira, egészségi állapotára.

2012. július 07. 14:52
Arra hívták fel a figyelmet, hogy a hőségben végzett munka fokozott megterhelést ró a dolgozók szervezetére, a munkavédelmi előírások nem megfelelő betartása pedig komoly kockázatot jelent az egészségükre.
 
Az LMP jelezte azt is, hogy az egyik költségvetési módosító indítványukban már javaslatot tettek a munkaügyi ellenőrzésre fordított kiadások növelésére.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hajdú Sógor
2012. július 07. 18:05
Hol voltak a lomposok, amikor a Mamuton dolgozó daru elszállt a faszba? Amikor az Alléba belehalt két munkás? Amikor a körtéri daru kezelője meghalt a vártán egy téli estén, és odacsapódott a lakóépülethez? A lomposok még alszanak, amikor minusz 20 vagy plusz negyven fokban elkezdenek melózni az izraeli plázákon a magyarok, és 12 órán keresztül munkavédelmi felszerelések nélkül gályáznak.
kjkj945
2012. július 07. 15:01
A lumpok egyszer már mondanák meg azt is, hogy mibul?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!