A Jobbik elítéli a kneszet képviselőjének „keresztényellenességét”

2012. július 24. 12:49

A Jobbik felháborodását fejezte ki amiatt, hogy egy izraeli képviselő a kneszetben széttépte az Újtestamentum egyik példányát. Az ellenzéki párt szerint ha egy magyar képviselő tépte volna szét a Tórát, akkor biztosan tiltakozási hullám söpört volna végig Európán.

2012. július 24. 12:49

A Jobbik mélységes felháborodását fejezi ki amiatt, hogy július 17-én az izraeli törvényhozásban Michael Ben-Ari kneszet-tag újságírók előtt széttépte, majd a kukába dobta az Újtestamentum egy példányát, a Szentírást hibáztatva a holokausztért – jelentette ki az ellenzéki párt parlamenti frakcióvezető-helyettese keddi, budapesti sajtótájékoztatóján.

Gyöngyösi Márton hangsúlyozta: a Jobbik megütközését fejezi ki, hogy a nyugati országok kormányai és a keresztény egyházak egy hét leforgása alatt sem merték tiltakozásukat kifejezni a példátlan „keresztényellenes” eset kapcsán. Az ellenzéki párt szerint, ha a magyar Országgyűlés egyik képviselője a Parlamentben hasonló szavak kíséretében tépte volna szét a Tórát és dobta volna nyilvánosan a szemétbe, akkor nyilvánvalóan tiltakozási hullám és „elhatárolódási licit” söpört volna végig a nyugati világon.

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
stoelting
2012. július 25. 10:44
Gyöngyösi megint bizonyította rendkívüli intelligenciáját és tájékozottságát. A Tóra része a keresztény szentírásnak is!!! Még szép, hogy "elhatárolódási licit" lenne.... De ha ők tépegetni akarják, ám tegyék, legalább bebizonyítják, hogy éppolyan keresztényellenesek, mint amennyire antiszemiták. Egyébként meg akkor miért nem tiltakozik, amikor a muszlim országokban mészárolják a keresztényeket? Az, hogy van a Knesszetben néhány őrült, mint ez a biblia-tépegető, miért olyan nagy dolog? Minden ország parlamentjében ülnek idióták. Nálunk legalább 45-en vannak, úgy hívják őket, hogy Jobbik-frakció.
korona
2012. július 24. 16:55
Bolond világ! Könyveket tépkednek! Szent Könyveket! Ide jutottunk....... Lelke rajta mindenkinek, akik ilyesmiket csinálnak.
Hajdú Sógor
2012. július 24. 14:46
Olyan betegesen, ahogy a jobbik zsidózik, csak zsidók képesek.
Hajdú Sógor
2012. július 24. 14:45
A Rabbik honnan tudja, mit csinálnak a knesszetben? És miért tudja? Ennyire primitivek, hogy minden ócska provokációba beleakadnak? Ilyen hülyék akarnak kormányozni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!