Navracsics nem érti az Európai Bizottságot

2012. június 26. 12:28

A közigazgatási és igazságügyi miniszter közölte: „nem értik”, az Európai Bizottság miért ragaszkodik annyira az ahhoz, hogy végigvigye a kötelezettségszegési eljárásokat a bírák nyugdíjazása és az adatvédelmi ombudsman ügyében.

2012. június 26. 12:28

Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter közlése szerint „nem értik”, miért ragaszkodik annyira az Európai Bizottság ahhoz, hogy végigvigye a kötelezettségszegési eljárásokat a bírák nyugdíjazása és az adatvédelmi ombudsman ügyében, hiszen az ezekkel kapcsolatos kételyek jelentős részét már sikerült eloszlatniuk.

A tárcavezető az Országgyűlés európai ügyek bizottságának keddi ülésén a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium tevékenységét értékelve azt mondta, ezekben az ügyekben az Európai Bíróság hoz majd döntést, de ez nem szokatlan, hiszen az EU egy olyan nemzetközi együttműködés, ahol folyamatos a vita, és a konfliktusokat békésen és intézményesítve oldják meg.

Beszámolójában kitért arra is, hogy kedden levelet írt az ír igazságügy-miniszternek a Tobin-ügyről, és ebben kifejtette sajnálatát, amiért egy „mindenki által elismert bűncselekmény” megtorlás nélkül marad.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolinho723
2012. június 26. 14:07
Valaki elhiszi még ezt a süketelést?
magnamater
2012. június 26. 14:06
Az Elhárítás nem a kormánynak dolgozik, de így is sejthetők az összefüggések az országot ért támadások között.Navracsics is sejti, de ő se mer mindent mondani.
tarackos
2012. június 26. 13:47
"Navracsics nem érti az Európai Bizottságot" Nem baj, elég ha Viktort érti. Ezért tartják...
kjkj945
2012. június 26. 13:07
Mit nem ért nacsi? A hazaárulók el akarják érni, hogy menjenek el a magyarok a kárpát medencéből.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!