Orbán főherceg

2012. június 13. 13:59

Remélt mielőbbi bukása után hagyják Orbánt visszavonulni latifundiumaira? Csák Mátéként kiskirálykodhat tovább?

2012. június 13. 13:59
Dési János
Dési János

Hol van már a "Ne mi nyerjük a legtöbbet" férfias szerénysége. Ma már az "annyit érsz, amennyid van" lobog nemzeti szín zászlónkon. És, ha Orbán Viktor megkívánja a legendás, és a maga korában méltán népszerű, József főherceg Alcsút környéki birtokait, akkor mi van? Ez is a szerénység része, hiszen népes családjával már régen bevehette volna magát a budai várba. (...)

És van-e erre a demokratikus ellenzék pártjainak, a jövő esetleges kormánypártjainak, valami válasza? Remélt mielőbbi bukása után hagyják visszavonulni latifundiumaira? Csák Mátéként kiskirálykodhat tovább? Vagy létezik jogállami módszer azért mégiscsak az ebül szerzett birtokok visszaszerzésére? Vagy a békesség kedvéért szabad elvonulást kap és lehet Magyarország egyik legjelentősebb gazdasági pontentátja?

Ceterum censeo: Orbánnak mennie kell.

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
huttinger
2012. június 14. 07:07
""" Ezekből a hibákból tanulni kell, és másképpen kell gondolkodni, kompromisszumok nélkül harcolni kell az adósság ellen, és kontroll alatt kell tartani a költségvetési hiányt - mondta.""" Te Viktor! Megkaptátok az országot 19933,4 M Ft-os államadóssággal. Lenyúltatok 3000M Ft-os (kb. 10M EUR)magánnyugdíj vagyont, amiből 1400M Ft-ot államadósság csökkentésre használtatok el. Akkor ma 2012. június 14.-én miért 21180,9M Ft az államadósság???
huttinger
2012. június 14. 07:00
"""A kormányfő szerint Magyarországot is elragadta az a hamis illúzió, hogy létezik gazdasági növekedés munka nélkül, hogy a pénz mindig olcsó lesz, és nem kell félni az államadósság növelésétől.""" Meg a lakosságot is akit 2001.-ben palira vetettek . A legaljasabb dolog volt az államilag támogatott lakáshitelezés,amit az ország lakossága ellen kormány elkövetett. Az első Matolcsy belső fogyasztásra épülő gazdaságnövekedés részeként nem a kormány, hanem a lakosság vette fel a hitelt. Tetüládák vagytok!
huttinger
2012. június 14. 06:55
""""A kormányfő egy konferencián arról beszélt, hogy nem lehet hitelből növekedést gerjeszteni. Ez az ösvény nem járható - mondta Orbán Viktor. A miniszterelnök szerint a hitelre és adósságra épülő növekedés és jólét tönkreteszi a nemzetet. "Ez az ösvény nem járható" - jelentette ki Orbán Viktor kormányfő szerdán Budapesten, az Üzlet és befektetés Koszovóban című gazdasági fórumon, amelyen részt vettek a balkáni ország politikai vezetői, köztük Hashim Thaci, a Koszovói Köztársaság miniszterelnöke.""""" Remek Viktor remek! Ez már a tiranai négyek előszele? Albánia, Koszovó, Bosznia, Magyarország?
Krupp Skya
2012. június 14. 05:55
DÉSI FŐNYÚL, a szerző-Dési feltételekbe, be van írva, hogy Ildi mamának. Nyúl mese Volt egyszer egy Dési nyúl, Ki sokszor magához nyúl. rövid volt a nyúlványa Lógott neki ormánya, Megbukott a kormánya. Kaftán volt dolmánya Nyúl dal Répát eszem ropog a fogam alatt Nincsen eszem ezért vagyok magam alatt, Meg, hogy kiürült az MSZP-s kosár.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!