MSZP: Orbán nem válaszolt határidőre

2012. május 14. 14:00

A jogszabályok értelmében szombatig kellett volna válaszolnia Orbán Viktornak a szocialisták Nabucco gázvezetékkel kapcsolatos írásbeli kérdésére, ám a miniszterelnök ezt nem tette meg.

2012. május 14. 14:00

Józsa István MSZP-s képviselő közlése szerint Orbán Viktor megsértette a régi, és az új házszabályt is azzal, hogy nem válaszolt határidőre a szocialisták írásbeli kérdésére. MSZP-s képviselők annak kapcsán kérdezték a miniszterelnököt, hogy az korábban bejelentette: a MOL kivonul a Nabucco gázvezeték-építési beruházásból. A szocialista politikus elmondta: Orbán válaszának szombatig kellett volna megérkeznie, ám ez nem történt meg addig.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
heep
2012. május 14. 21:02
"MSZP: Orbán nem válaszolt határidőre" Az ilyen hírek mindig megnyugtatnak. Ha ennek hír értéke van akkor semmi különös nem történik, minden megy a maga útján. Az MSZP-nek valaki elmondhatná a régi mondást:"A kutya ugat, a karaván halad". Mivel én nagy kutyabarát vagyok, így én nem venném a számra ennek a nemes élőlénynek a nevét egy mondatban az MSZP-vel.
Honfi-fi
2012. május 14. 16:33
Úriember, nem csak azt nézi mi a kérdés, mielőtt válaszolna, azt is nézi, hogy ki teszi fel a kérdést. Mindenféle jött-ment bagázsnak nem köteles válaszolni.
L066H
2012. május 14. 16:32
Tanítónéni, taníítóóónééénííííí.....!!!!
kjkj945
2012. május 14. 15:38
1. Mi volt a kérdés 2. Nem a magyar állam a főtulajdonos http://ir.mol.hu/hu/mol-csoportrol/tulajdonosi-struktura/ Ne védem zorbit de, ha igaz akkor ő csak bejelentést tett, mert a nabucco ha igaz az országoz is érinti.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!