Sorozatokkal és saját műsorokkal indulhat az RTL II

2012. április 25. 15:03

Október 1-jén indulhat az RTL Klub testvércsatornája, az RTL II – írja az Index a DTV News cikke alapján. A portál szerint az új adó műsorstruktúrája főleg amerikai sorozatokra és napi szappanoperákra épül majd, de a saját gyártású műsorok is markáns szerepet kaphatnak.

2012. április 25. 15:03

Október 1-jén indulhat az RTL Klub testvércsatornája, az RTL II – írja az Index a DTV News cikke alapján. A portál szerint az új adó műsorstruktúrája főleg amerikai sorozatokra és napi szappanoperákra épül majd, de a saját gyártású műsorok is markáns szerepet kaphatnak. Eszerint az RTL II-n mutatkozik be Delhusa Gjon I Love Gjoni című feleségkeresős műsora, és ide költözik át a jelenleg az RTL Klubon látható Legyen ön is  milliomos! című vetélkedő. Az Index szerint a Szombat esti láz táncos reality-vetélkedő is újraindulhat a testvéradón. Az RTL II-re napi valóságshow-t is terveznek: elképzelhető, hogy a Való Világ ott folytatódik, de az is előfordulhat, hogy egy újabb formátumot vezet be a csatorna.

A külföldi sorozatok közül az RTL II-vel kapcsolatban a Modern család című, többszörös Emmy-díjas vígjátéksorozat, a Chase (Életre-halálra) című krimi, valamint Chrstian Slater My Own Worst Enemy című akciósorozata hangzott el, de feltűnhet a White Collar nevű krimi is, A nagy svindli címmel.

A DTV News szerint az RTL II-t új programhelyen indítják be, ellentétben a korábbi hírekkel, miszerint az az Iko-csoport valamelyik jelenleg is látható adójának a helyén indulna.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!