Közlemény a hírolvasó rosszullétéről

2012. április 10. 07:55

Auth Magdát kórházba szállították.

2012. április 10. 07:55
MTVA

„A Kossuth Rádió 2012. április 8-án, a Vasárnapi Újságban reggel 6 órakor kezdődő hírei a beosztott hírolvasó-bemondó rosszulléte miatt hibásan hangzottak el. A bemondónő munkavégzés közben, a mikrofon mögött lett rosszul. Az MTVA határozottan cáfolja az interneten terjedő híresztelést, amely azt állítja, hogy a hírfelolvasó alkoholos befolyásoltság alatt... volt. A munkatársak intézkedésének köszönhetően Auth Magdát kórházba szállították, gyógykezelése jelenleg is tart. A család kérésére állapotáról további információkat nem áll módunkban közölni. Auth Magda bemondónő hangja jól ismert a közszolgálati rádióhallgatók számára, több évtizede hallható a Magyar Rádió csatornáin, megszámlálhatatlan hangfelvétel és műsor fűződik nevéhez. Az MTVA Auth Magdának jobbulást kíván, és kéri a média világát, hogy egyik kollégájuk betegségéből a továbbiakban ne csináljanak pletykát, bulvárhírt a valóság ismerete nélkül.”

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mediafika
2021. január 20. 18:05
A másik Auth Magdás cikkhez elég sok troll is hozzászólt. Ehhez senki. Miért? http://mediafika.blog.hu/2012/04/10/lehet_reszegezni_de_auth_magda_tenyleg_rosszul_lett
egy genetikusanalattvaló
2012. április 11. 14:03
Valószínűleg ez nem volt kiadva feladatként a hivatásos trolloknak. Így nem volt aki vonzza a jó szándékú,de csordában hőbörgő korlátozott képességű csaholókat. Mások nem láttak sok lehetőséget a saját blog hirdetésére rajtad kívül.
Soma
2012. április 10. 21:17
Ebben a világban az teszi jól, aki távolról figyeli az ördög tivornyáját. A provokátorok és a tudatlanok hada szorgosan végzi a feladát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!