Bűncselekmény gyanúja Juhász Oszkár ügyében

2012. április 20. 10:49

A nemzetbiztonsági bizottság pénteki ülésén megállapította, hogy az atv.hu-n csütörtökön nyilvánosságra került hangfelvételen elhangzottakkal kapcsolatban felmerül a bűncselekmény gyanúja.

2012. április 20. 10:49

Az Országgyűlés Nemzetbiztonsági bizottsága megállapította, hogy az atv.hu-n csütörtökön nyilvánosságra került hangfelvételen elhangzottaknak nemzetbiztonsági kockázatai is vannak és az ügyben felmerül a bűncselekmény gyanúja — mondta a testület pénteki ülését követően a bizottság szocialista elnöke.

 
Molnár Zsolt hozzátette, egyelőre nem adhat részletes felvilágosítást, mert egyrészt zárt ülésen tárgyaltak, másrészt pedig annyira új az anyag, hogy a szolgálatok és a rendőrség még csak most fogják elkezdeni a vizsgálatokat. Az érintett felvételen az atv.hu csütörtöki közlése szerint többek között Juhász Oszkár gyöngyöspatai polgármester hangja hallható egy 2011 májusában lezajlott beszélgetésben, amelynek résztvevői egyebek mellett egy polgárháború várható bekövetkeztéről szólnak, és arról, hogy annak akkor kell megtörténnie, amikor az az ő győzelmükkel végződhet.

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2012. április 21. 11:04
"Bűncselekmény gyanúja Juhász Oszkár ügyében" -------- Milyen bűncselekmény? Csak nem idegen kézre juttatta az országot? Esetleg F16-osokkal berepült Ferihegy fölé?
Arslan
2012. április 20. 18:21
"Megoldottak akár egy problémát is? Hozzájárultak akár egynek a megoldásához is?" Javaslom nézd át az elmúlt két év felszólalásait és törvényjavaslatait, valamint módosítóit. Meglepődnél. :) "Ezzel szemben mit is csinálnak? Hangos tőlük a sajtó, miattuk lenácizzák az egész országunkat, állandóan csinálják a feszültséget." Mintha nélkülük nem náciznának minket már legalább 10 éve folyamatosan. :) Náciznak, mert ez hatalom, ezzel (még) sakkban lehet tartani népeket és kormányokat. A probléma csak az, hogy épp ezzel termelik ki esetleg azt a réteget amitől "rettegnek". Hogy ne értenék? Kétlem. Nem hülyék. Vannak megkérdőjelezhető tetteik, de elsősorban mások csinálnak belőlük problémát. Nem lenne a felhajtás, ha nem kezdenének el hisztizni egyesek. :) Jól példázza ezt az első gárda története is. Már a megalakulása előtt(!) azon hisztiztek hogy milyen szörnyűségeket fognak csinálni. Próbálj meg ilyen környezetben hasznosan működni, és még így is sok jó dolgot tettek, ellenben semmi törvényelleneset. :) Szóval csak nem kéne balhézni. :)
Arslan
2012. április 20. 17:01
Na ez az "ügy" megint csak parasztvakítás. Kedves Lone Wolf! Magyarországon nincs olyan jogszabály ami tiltja hogy polgárháború lehetőségéről beszélj. Ha jól emlékszem amikor a balhé volt patán, több politikus, párt és a média több képviselője is vízionált polgárháborút.Valószínűleg az ország 20-30%-val egyetemben. Mikori ez a felvétel? A másik, hogy az államrend megdöntésére irányuló előkészület, nem arra vonatkozik, hogy beszélnek róla, hanem hogy tevőlegesen készülnek rá, fegyver felhalmozás, akciótervek készítése stb. Ilyesmi itt amennyire tudjuk nem történt, ellenben a bizottság szocialista elnöke már beharangozza hogy felvetheti a büntetőjogi felelősséget a dolog... pontosan tudja, hogy nem igaz, de azért mégis. A másik kérdés, az USA-ban számtalan paramilitáris csoport létezik, ezek mind felfegyverzettek, de igen az ATF szemmel tartja őket. Ugyanakkor ezek nem zsoldos csapatok, ezek milíciák és sokuknak politikai céljaik is vannak, nem összehasonlíthatóak a nálunk létezett gárdákkal, hiszen nálunk egyik sem volt fegyveres csoport. Általában kiegyensúlyozott véleményeid szoktak lenni, jó lenne ha nem ülnél fel az ilyen hangulatkeltéseknek. Nincs mi miatt aggódnod.
Hajdú Sógor
2012. április 20. 15:54
Feljelentette a gyöngyöspatai polgármester Balázs Józsefet 2011. július 21., csütörtök Juhász Oszkár gyöngyöspatai jobbikos polgármester feljelentette a Központi Nyomozó Főügyészségen Balázs Józsefet egy rögzített telefonbeszélgetés miatt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!