Megjegyzései miatt támadtak az újságírónőre

2012. március 02. 12:43

A szélsőséges Nemzeti Frontot, és vezetőjét, Marie Le Pent bíráló megjegyzései miatt támadtak Audrey Pulvar francia újságírónőre kedden, a nyílt utcán. Le Pen szerint az áldozat politikai előnyt kíván kovácsolni az ügyből.

2012. március 02. 12:43

A nyílt utcán támadtak Audrey Pulvar francia televíziós újságírónőre kedden a szélsőséges Nemzeti Front (FN) szimpatizánsai – írja a NOL Twitter-bejegyzések alapján. „Marine Le Pen elleni kiszólásairól ismert műsorvezető párjával éppen hazafelé tartott egy éttermi vacsora után, amikor szinte a semmiből 15 férfi vette körül és kezdte el zaklatni őket” – számolt be a portál. Marie Le Pen szimpatizánsai a Front jelszavát kiáltozták („Franciaország a franciáké!”) és antiszemita megjegyzéseket tettek. Végül a banda egy tagja – feltehetően vezetője – állította le az akciót.

Le Pen a hírre reagálva nyilvánosan elítélte „az olyasfajta agressziót”, amelynek a műsorvezetőnő áldozatul esett. Hozzátette ugyanakkor: elképzelhető, hogy Pulvar csak politikai előnyt akar kovácsolni az ügyből a közelgő elnökválasztásra, hiszen párja az az Arnaud Montebourg, aki tavaly októberben indult az ellenzéki Szocialista Párt (PS) színeiben.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!