Aprópénzt dobáltak Gaskó Istvánnak

2011. december 03. 16:58

A Liga Szakszervezetek elnökét nem fogadták szívesen a Szakszervezetek Együttműködési Fórumának tüntetésén, miután az érdekképviseleti csoport több másikkal együtt megállapodott a kormánnyal pénteken az új munka törvénykönyvével kapcsolatban. A rendezvényen nem szakszervezeti vezetők, hanem közéleti szereplők szólaltak fel.

2011. december 03. 16:58

A magyar szakszervezeti történelem egyik legsötétebb napja volt, amikor három szakszervezeti szövetség pénteken megegyezést írt alá a kormánnyal az eddig legelnyomóbb munka törvénykönyvét illetően - jelentette ki Tamás Gáspár Miklós filozófus, a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma (SZEF) által szervezett Kockán az életed! elnevezésű demonstráción. A tüntetés szónokai nem szakszervezeti vezetők, hanem közéleti szereplők voltak.

 
A felvonulásra eljött Gaskó István, a Liga Szakszervezetek elnöke is. Az érdekképviseleti szervezet pénteken részt vett azon a találkozón, ahol több munkavállalói csoport is megegyezésre jutott a kormnnyal az új munka törvénykönyvével kapcsolatban. Gaskót több tüntető is gyalázta, illetve aprópénzzel is megdobálták.
 
A demonstráció végén tbben átvonultak a Jászai Mari térre, hogy csatlakozzanak az Egymillióan a demokráciáért szervezet tüntetéséhez. 

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tikva
2011. december 05. 12:14
1. Mi köze T..G.M.-nek ehhez a megmozduláshoz? 2.Mitől 1 millió az a pár ezer ember? 3. Miért jönnek elő a képzeletbeli lyukból a már rég lejáratódott politikusok lépten-nyomon ilyenkor? 4. Az alapok lehetett indokolt,számomra azonban hiteltelen ,mert tele volt a tüntetők hada provokátorokkal és hiteltelen ,általam senkiknek tartott volt,vagy jelenleg is aktív politikusokkal.....az oldal vízen,az oldal vízen ?? Gusztus dolga...:( Én így látom...
slomovicz
2011. december 04. 15:14
Egy magát "balodalinak " nevező társaság vallási szinten gyakorolja a fröcsögö zsigeri gyülöletet. Most éppen a Gasko István a " takonygerincű" - mondják a takonygerincű jellemtelen , becstelen , tolvaj vörösfasiszták. Egy valami jellemzi és köti egymással össze ezt a szar bandát, a zsigeri , fröcsögő gyülölet! Most és itt megint jól kiélhették magukat. Tiszta szerencse hogy az emberek nagy többsége nem ilyen , csak egy szük frusztrált " tálib" csoport. Sorolhatnánk oldalakon át a példákat , amint ezek a tanulatlan banda kiéli fröcsögö- öklendező gyülöletét, de Ök csak azért ilyenek, mert jelentéktelenségüket igy próbálják kompenzálni. Lehet az a Teréz anya, lehet Szili Katalin, lehet bárki, ráokádják a gyülöletüket a kis pitiánerek. Kukába velük- mint hulladék- oda valók.
kukagyerek
2011. december 04. 14:52
Gondókozzatok gyerekek! Most a legapróbb pénz az öt forintos. Ha, gaskót minimum ezren megdobták, akkor öt darab ezrest vihetett haza, ami nem rossz summa egy-két órás "égésért". Persze más lett volna a helyzet, ha féltéglákkal dobálják a fiút. De a magyar, mán csak ilyen.
dodóbá
2011. december 04. 11:40
Félelmetes tömeg: http://galeria.index.hu/belfold/2011/12/03/matekbol_egyes_az_egymillion_a_magyar_sajtoszabadsagert_csoport_tuntetese/5 És az agitprop osztály szokásos beszámolója: http://index.hu/belfold/2011/12/03/koveteltek_a_valsagtanacsot/ Plankó Gergő még sokra viheti nagyon érti a "műfajt"!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!