Álkeresztény terrorról beszélt Vadai

2011. december 05. 16:57

Embertelennek és nőellenesnek tartja a családvédelmi törvényjavaslat rendelkezéseit Vadai Ágnes.

2011. december 05. 16:57

Vadai Ágnes, a Demokratikus Koalíció elnökségi tagja, független parlamenti képviselő embertelennek és nőellenesnek tartja a családvédelmi törvényjavaslat több rendelkezését. Vadai szerint a kereszténydemokrata politikusok által benyújtott javaslat felrúgja az abortusszal kapcsolatos közmegegyezést, és az abortuszra előirányzott 400 millió forint elvételével nőni fog az illegális terhességmegszakítások száma. Vadai Ágnes szerint az abortusz éppen elég lelki teher a nőknek, nem kell „álkeresztény paragrafusokkal terrorizálni” őket.

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) ugyanakkor üdvözli a családvédelmi törvényt, szerintük ugyanis a törvény hozzájárul a családtámogatási rendszer stabilitásához. Az egyesület nagyra értékeli, hogy a családügy különösen fontos a kormánynak, és bíznak abban, hogy a jövőben többen mernek majd családot alapítani.

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csaktom
2011. december 13. 15:35
http://jesushadtwodaddies.blogspot.com/2011/12/minden-eszkozzel.html
Faqtya ezredes
2011. december 05. 21:40
Ez valami coming out Vadaitol? Vagy eddig is tudtuk, hogy nem kereszteny?
Öreg
2011. december 05. 20:20
Vadai egész múltja, az összes felszólalása, a parlamenti vihogásai, sündörgése Fletó körül provokáció az épeszű emberek ellen.
bookmark
2011. december 05. 20:14
Amit ma a gyamhivatalok muvelnek annal anya es gyermekellenesebb nehezen lehet elkepzelni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!